Така реших да напиша този пост защото реших че няма да ми е излишно компететно мнение и съвети от вас надявам се някой да не ми нагробяват или да се лигавят и предварително се извинявам за правописните грешки които ще допусна но клариетурата ми е бъгава.Сега осъзнавам колко глупаво и ужасно детински съм постъпила с единствения човек който някога ме е обичал и държал на мен.Чак сега осъзнах че заради моя характер и думи и като цяло поведение през последния може би месец от нашата връзка колко ужасно и несправедиво съм се отнесла сега.Толкова наивна и заслепена бях от чувства които изпитвах към дурги хора иче си го изкарвах всичко върху него понеже въобще не можех да се въздържам.Сега когато съм кристално ясно с оиете постъпки и с това колко много го нараних тогава с мои думи и изказвания и поведение като цяло накарах го да страда излишно което въобще не беше за моя цел исках точно обратното но постъпих ужасно глупаво.Правилно са казали хората че оценяваш един човек когато наистина го изгубиж съжелявам за това че го отблъснах че се отнесох в последния месец с него така че го нараних най-вече.Не се очудвам че не иска никакви контакти да пходържахме защото вече не само се е променил но малко или много не го е преглътнал.Може би стях да имма шанж да бъдем просто пирятели с него ако кщато скъсахме отново не пречакох нещата.Интереснот ое че тогава ми споделяше много неща допускаше ме до себе си споделяше ме а сега не.С него сме от различни градоле и се чудя как да постъпя.Дали да го търся или да го изчакам да мине известно време и да правя опити да му се докажа че наистина съжелявам и че от тогава съм се променила или ....Моля ви дайте адекватно мнение.