.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Какво да правя

Така реших да напиша този пост защото реших че няма да ми е излишно компететно мнение и съвети от вас надявам се някой да не ми нагробяват или да се лигавят и предварително се извинявам за правописните грешки които ще допусна но клариетурата ми е бъгава.Сега осъзнавам колко глупаво и ужасно детински съм постъпила с единствения човек който някога ме е обичал и държал на мен.Чак сега осъзнах че заради моя характер и думи и като цяло поведение през последния може би месец от нашата връзка колко ужасно и несправедиво съм се отнесла сега.Толкова наивна и заслепена бях от чувства които изпитвах към дурги хора иче си го изкарвах всичко върху него понеже въобще не можех да се въздържам.Сега когато съм кристално ясно с оиете постъпки и с това колко много го нараних тогава с мои думи и изказвания и поведение като цяло накарах го да страда излишно което въобще не беше за моя цел исках точно обратното но постъпих ужасно глупаво.Правилно са казали хората че оценяваш един човек когато наистина го изгубиж съжелявам за това че го отблъснах че се отнесох в последния месец с него така че го нараних най-вече.Не се очудвам че не иска никакви контакти да пходържахме защото вече не само се е променил но малко или много не го е преглътнал.Може би стях да имма шанж да бъдем просто пирятели с него ако кщато скъсахме отново не пречакох нещата.Интереснот ое че тогава ми споделяше много неща допускаше ме до себе си споделяше ме а сега не.С него сме от различни градоле и се чудя как да постъпя.Дали да го търся или да го изчакам да мине известно време и да правя опити да му се докажа че наистина съжелявам и че от тогава съм се променила или ....Моля ви дайте адекватно мнение.

Момиче, доста егоистично си се държала. Имай в предвид, че щом ти е толкова сърдит, все пак е имал някакви силни чувства към теб. Попринцип момчетата най - мразят това, да им разбиват сърцето, да се подиграват с чувствата им или пък да се държат нелепо с тях... Замисли се кой пол по - често разбива сърца - индивидите от женския или от мъжкия пол?! Можеш да се опиташ да му се извиниш, може и да ти прости, но мисля, че дълбоко в себе си пак ще усеща тази болка... А дай малко информация от колко време сте били заедно...?
    <<>>

Дори и да ти прости замисли се дали го заслужаваш.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DeVilTerroR
    +1
    >>DjBelev<<

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Цитирай Първоначално написано от DeVilTerroR
    +1
    +2 наистина се замисли малко !!!

Да прави ще за всичко което казахте и аз сама го разбрах през последния месец и нещо почти да месеца.Наистина не заслужавам да ми прости тъй като постипих не знам и аз как да се изразя детински и ужасно егоистически спрямо нещо и неговите чувства.Не заслужавам прошката му но все пак се надявам някой ден наистина да ми прости.Преди не можех да осъзнавам как се стигна до тук защото бях заслепена от различни чувства но сега съм наясно в всичко с самата себе си и това което съм стовира неволно.ПРосто като се сетих как в последния месец или там колкото съм се държала като разглежена ученчка грубиянка и така нататък и се идиеш да се самоубия защото той не заслужава това което изтърпя .Надявам се да си е намери наистина достойно момиче което да го цени и да не пречака нещата така както аз направих искам да е щастлив и не искам да му се бъркам в ичния живот не съ такава само се надявам някой ден да ми прости и да сме в приятелсики отношения макар че малко е вероятно след всичко което стана .Няма да се оправдавам защото това което направих е нодопустимо да му се подиграя по този начин с някой мои думи няма значение.ИНаче бяхме заедно от някъде 6.7месеца тно като цели връзката ни беше опречена първо защото рядко се виждахме понеже сме от различнии градове както и заради един индивид който допълнително услонаваше нещата.Не знам как нещата стигна така ка въобще не беше така но как така всичко се преобърна не знам.Благодаря на мненията ви с радост ще изчета още от вашите коментари. не мисля че има право да го търся макар много да ми се иска да го направя но просто разумът ми спира

Това че момчета разбират сърцата на момичета е клиширано по скоро е обратното момичета разбират сърцето на момчето и той след което се превъща в поредния бройкаджия.Осъзнах се но бих казала че твърдо късно не мога да върна времето назад.Просто не знам и на мен какво ми ставаше всичките тия проблеми скандали въпросния индивид и факта че когато ми е най-нужен той не можеше да дойде обяснимо защо се чувствах толкова самотно и накрая започнах да се държа толкова нелепо бих казала толкова детински.Наистина не го заслужавам нито дори като приятел.Явно е така моя егоизъм или по скоро прекалена ми несдържаност ми коства такова прекрасно същество като него дори никога да не ми проговори никога няма да го забравня и винаги ще си спомням хубавите моменти с които с него имахме.Колкото и странон дави се струва наистиа държах на него и продължавам да държа и го обичах но просто станаха толкова много неща които допринесоха до всичкото това напрежение че ......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си