.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Недей така с Dexter, след първите няколко епизода започва да става много интересен, а и до края на последния сезон се случват МНОГО неща. Заслужава си сериала да се гледа.
    Audio ergo sum

ми нзм,явно трябва да изгл повече серии от Dexter..а от Prison break много са ми смешни как само като някои им вейне няква значка пред очите и веднага му се подчиняват,без дори да са я видели (предимно за Алекс Махон говоря)
    i say what i want to say and do what i want to do... there's no in between...people will either love you for it or hate you for it!!

Цитирай Първоначално написано от thelux
    на втори сезон съм вече (13 епизод),втория ми е по-интересен от първия...
    а Dexter съм му гледала първите няколко епизода и някак си не ми е толкова интересен,то нищо не се случва ... а The war at home съм го изгледала..за съжаление са само 2 сезона мисля ...а аз да си питам,във втори сезон тая русата жена дето помага на Линкълн,приятелката на баща му,предателка ли е няква,че ми е странна ?
    не мисля че е важна защото не си я спомням дали има и повече от 4 епизода в които се появява нз...

сериала HEROES e страхотен . . !!

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от iv2a3
    сериала HEROES e страхотен . . !!
    Определено. Щях да препоръчвам Бягство от затвора, ама са ме изпреварили ;]] Между другото по фокс крайм сега върви един невероятен криминален сериал: Criminal Minds - Престъпни намерения.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]
    Цитирай Първоначално написано от thelux
    на втори сезон съм вече (13 епизод),втория ми е по-интересен от първия...
    а Dexter съм му гледала първите няколко епизода и някак си не ми е толкова интересен,то нищо не се случва ... а The war at home съм го изгледала..за съжаление са само 2 сезона мисля ...а аз да си питам,във втори сезон тая русата жена дето помага на Линкълн,приятелката на баща му,предателка ли е няква,че ми е странна ?
    не мисля че е важна защото не си я спомням дали има и повече от 4 епизода в които се появява нз...
    Появява се само в един-два епизода. Мисля, че се казваше Джейн ;]]

Не знам дали ще ти харесат, но силно препоръчвам "Heroes" или "Lost".

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    препоръчвам ти 'skins' (гледай направо 3ти и 4ти сезон,понеже са различни поколения.)
    другите ми любими са 'misfits' и един,който не е тийнейджърски,но все пак е много хубав е 'how I met your mother' (дават го и по foxlife)

shawty1912
    Guest
    nqkoi moje li da mi kaje nqkoi interesen serial izgledala sum pochti vsichki koito sa napisani ;dd

Мега фен Аватара на draid
    Breaking Bad е най-добрият сериал правен някога за мен. Walking Dead също е доста добър в жанра си.

А аз пък ти предлагам "the Carrie Diaries",доколкото прочетох не са го написали тук.Надявам се да ти хареса...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си