- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- интересни сериали ....
Недей така с Dexter, след първите няколко епизода започва да става много интересен, а и до края на последния сезон се случват МНОГО неща. Заслужава си сериала да се гледа.
Audio ergo sum
ми нзм,явно трябва да изгл повече серии от Dexter..а от Prison break много са ми смешни как само като някои им вейне няква значка пред очите и веднага му се подчиняват,без дори да са я видели (предимно за Алекс Махон говоря)![]()
i say what i want to say and do what i want to do... there's no in between...people will either love you for it or hate you for it!!
не мисля че е важна защото не си я спомнямПървоначално написано от thelux
дали има и повече от 4 епизода в които се появява нз...
![]()
сериала HEROES e страхотен . . !!![]()
![]()
![]()
Определено. Щях да препоръчвам Бягство от затвора, ама са ме изпреварили ;]] Между другото по фокс крайм сега върви един невероятен криминален сериал: Criminal Minds - Престъпни намерения.Първоначално написано от iv2a3
Появява се само в един-два епизода. Мисля, че се казваше Джейн ;]]Първоначално написано от [b
Не знам дали ще ти харесат, но силно препоръчвам "Heroes" или "Lost".
препоръчвам ти 'skins' (гледай направо 3ти и 4ти сезон,понеже са различни поколения.)
другите ми любими са 'misfits' и един,който не е тийнейджърски,но все пак е много хубав е 'how I met your mother' (дават го и по foxlife)
nqkoi moje li da mi kaje nqkoi interesen serial izgledala sum pochti vsichki koito sa napisani ;dd
Breaking Bad е най-добрият сериал правен някога за мен. Walking Dead също е доста добър в жанра си.
А аз пък ти предлагам "the Carrie Diaries",доколкото прочетох не са го написали тук.Надявам се да ти хареса...