.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Мега фен Аватара на Niakoitam

Въпрос основно към момичетата.

Та значи въпроса ми е следният. Ако често като пишете на даден мъж му споменавате подробно за друг, а след това спрете да го споменавате пред него това добър или лош знак може да е?
    Та моята ситуация е такава че не може да се срещнем. Общуваме си в интернет. Няма смисъл сега никой да ми обяснява колко съм зле, какво трябва да предприема и т.н.Въпросът е ясен и той е отгоре.
    Та съм написал основно момичета, защото те най-добре могат да се поставят на това място.
    С въпросното момиче преди си общувахме много често и основната и тема беше да ми говори за този мъж. Знаеше отношението ми и то беше отрицателно към него, но все пак ми споделяше. Сега обстоятелствата са такива че се засичаме много по-рядко. Преди бързаше да започне да ми говори за чувствата си към онзи мъж и части от прежияваното, а сега като че ли избягва тази тема (може и така да ми се струва де, защото е много по заета)и и отделя най-много по няколко думи далеч не описателно като преди. От разни мои писания...кога директно кога не, знае че аз вярвам в приятелството между мъж и жена, но и в неговата промяна в любов при подходящите условия. Знае също и че е малко против принципите ми да съм нещо повече от приятел със заето момиче. Дали е разбрала или не незнам, но съм и пускал разни намеци че ми харесва. В случаи че ги разбира не ми изглежда да се е уплашила кой знае колко. Той даже и веднъж един директно и написа че като че ли тактично я свалям.Тя му каза че много па знае и че е вече свалена, а аз казах това за приятелството и че свалени жени не свалям. Та как мислите Вие...добро или лошо е това че не ми споменава толкова подробно за него или е просто стечение на обстоятелствата?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    На мен ми се струва стечение на обстоятелствата.
    Сам споменаваш, че напоследък е по-заета от обикновено. Може връзката им да е навлязла вече в етап, в който първоначалното силно привличане и влюбване е поутихнало и поулегнало.
    Можеш да изчакаш още малко, да видиш дали тази тенденция на неспоменаване ще продължи и едва тогава да си вадиш изводи.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    На мен ми се струва стечение на обстоятелствата.
    Сам споменаваш, че напоследък е по-заета от обикновено. Може връзката им да е навлязла вече в етап, в който първоначалното силно привличане и влюбване е поутихнало и поулегнало.
    Можеш да изчакаш още малко, да видиш дали тази тенденция на неспоменаване ще продължи и едва тогава да си вадиш изводи
    Да, по заета е. Преди беше безработна, а сега работи на две места.А освен това понякога ходи да учи задочно, но това го имаше и преди.
    А това за първоначалното привличане и влюбване не ми изглежда много достоверно като приемем факта че връзката им е на повече от 3 години, а преди няколко месеца тръгнаха за четвърти път...не че и след като тръгнаха беше особено удовлетворена де.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си