- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къдрене вкъщи...HELP :(:D
Така,така...за довечера трябваше да ходя на фризьор да ме къдри с ретро преса,но заради прекалено лошото време и слабите ми все още шофьорски умения тва няма как да стане![]()
Може ли някакви идеи как да се накъдря по тоя начин или поне г/д да стане същото http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._8040263_n.jpg но сама....до следобяд трябва да имам идея![]()
![]()
![]()
С молив нещо не ми се получава...
Плитки...
Моята коса не става с плитки...стояла съм около 12 часа с тях и пак не става ...по-крайно решение трябваПървоначално написано от bunnyskeleton
edit... http://www.fashion-lifestyle.net/hair_style_broi29 това само с такова фолио ли става...![]()
Ами една приятелка се къдри с лъжица![]()
То май е почти същото като с молив де, ама става много яко.. ето снимка, дано не разбере, че ще ме убие
![]()
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...Pv3iJbDFJ2.JPG
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
еми аз онзи ден пробвах с молив и се получи доста добре![]()
друг вариант е с пяна за чуплива коса (слагаш малко от пяната в ръка и просто започваш да си мачкаш косата )![]()
или с хартийки : вземаш хартийка или фолио и ги навиваш около МОКРА коса(нещо като ролки) и като изсъхне си готова
Мерси и на двете.Купих си фолио след 1 час почвамама задължително ли е да е на мокра коса...
в смисъл то..като замотая кичура около фолиото и стисна с пресата..косата ако е мокра нито ще изсъхне,нито пък ще се начупи
![]()
А защо просто не си хванеш едно такси и не отидеш на фризьор?!![]()
+1 и аз имам приятелка,която се къдри с лъжица и друга,която се къдри с вилицаПървоначално написано от bebchoOoOoOo
![]()
Много добре се получава
Добре де някой може ли да ми каже как става тва с къдренето с лъжица, вилица, молив и темп подобни че и аз искам да пробвам ама незнам как става![]()
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Навиваш малък кичур коса около молива и след това с пресата защипвашПървоначално написано от suNnykaty96
и изчакваш около 15-20 секунди.
да,с лъжица,вилица,молив каквото и да е ставаПървоначално написано от bebchoOoOoOo
Навиваш кичура пръскаш с лак,минаваш с пресата за изправяне и става супер![]()
Тва да пръскаш лак и после с пресата е голяма простотия,защото хем повреждаш пресата хем косата си.
ПТ-пробвай с молив ,но няма да стане като с ретро преса просто защото е някак си по-дребно ии нз.С фолио долу горе ще се получи
може и с отверкастава доста добре ....
+Първоначално написано от kik7
То като се замислиш може с доста неща![]()
Моливи,вилици,лъжици, отверки,фолио и всякакви такива неща..![]()
Аз се правя с отвертка :Д Става супер, за цялата коса ми трябват около 30 минути. Косата ми е (добре де, беше до вчера) почти до кръста![]()
Знам, че момичето вече се е накъдрило, но за тези които прочетат темата - хартийки ;д. Вчера си навих косата с хартийки, но само отпред, отзад беше на рибени кости и така спах. Сутринта ги разплетох и наистина направо ми идеше отначало да си отрежа косата, та тя се беше смалила с 5 сантиметра (и представете си какво е да имаш коса до ушите и изведнъж да започва от раменете) но я разреших и стана доста добре. Къдриците не се получават като с маша, по - неравномерни са, тук е момента да отбележа че се къдря за първи път така и може да не съм била идеална, но доста ми хареса, защото изглеждаше много естествено, а аз не обичам да си правя специални прически (например къдрене, изправянето го махам) за обикновени дни.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Направих се с фолио,но нямах нет да пиша вчера![]()
Не,не можех да отида с такси,защото 80% от тях имат прекалено мн работа и трябва да ги чакам 1 час...останалите просто не вдигат телефона,едва си намерих такси за вечерта и така...![]()
koshtramba знам,че на влажна коса прическите стават най-добре,но да си сложа пресата на мокра коса ...![]()
Както и да е...стана много хубаво![]()
Ако си правила това с фолиото, много ме заинтригува. Имаш ли снимки, много ми е интересно какво точно се получава.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Имам,ама снимките са от тежкия период на вечерта,отделно си намокрих косата,защото един идиот реши,че трябва да пръска с вода...Първоначално написано от FuckingFreak
но все пак ...
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._8264965_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3428959_n.jpg
na тия снимки най-добре се вижда![]()
ее супер е много добре се е получилоПървоначално написано от Biskfitka
![]()
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Супер се е получило,но аз се учудих как с толкова много неща може да стане тва .. за да не отварям нова тема ще попитам тук: Как точно става с всеки един от предметите: с вилица,с лъжица ии с какво още там .. Благодаря предварително (искам така да се направя като имате в предвид,че косата ми е почти до кръста .. нз дали ще се получи)![]()