.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Мега фен Аватара на Biskfitka

Къдрене вкъщи...HELP :(:D

Така,така...за довечера трябваше да ходя на фризьор да ме къдри с ретро преса,но заради прекалено лошото време и слабите ми все още шофьорски умения тва няма как да стане
    Може ли някакви идеи как да се накъдря по тоя начин или поне г/д да стане същото http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._8040263_n.jpg но сама....до следобяд трябва да имам идея
    С молив нещо не ми се получава...

Цитирай Първоначално написано от bunnyskeleton
    Плитки...
    Моята коса не става с плитки...стояла съм около 12 часа с тях и пак не става ...по-крайно решение трябва

edit... http://www.fashion-lifestyle.net/hair_style_broi29 това само с такова фолио ли става...

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Ами една приятелка се къдри с лъжица То май е почти същото като с молив де, ама става много яко.. ето снимка, дано не разбере, че ще ме убие
    http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...Pv3iJbDFJ2.JPG
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Град
    Варна
    еми аз онзи ден пробвах с молив и се получи доста добре

друг вариант е с пяна за чуплива коса (слагаш малко от пяната в ръка и просто започваш да си мачкаш косата )

или с хартийки : вземаш хартийка или фолио и ги навиваш около МОКРА коса(нещо като ролки) и като изсъхне си готова

Мерси и на двете.Купих си фолио след 1 час почвам ама задължително ли е да е на мокра коса... в смисъл то..като замотая кичура около фолиото и стисна с пресата..косата ако е мокра нито ще изсъхне,нито пък ще се начупи

Мега фен Аватара на koshtramba
    Всъщност не е трудно да се сетиш, че на влажна коса ще стане най-добре.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    А защо просто не си хванеш едно такси и не отидеш на фризьор?!

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Цитирай Първоначално написано от bebchoOoOoOo
    Ами една приятелка се къдри с лъжица То май е почти същото като с молив де, ама става много яко.. ето снимка, дано не разбере, че ще ме убие
    +1 и аз имам приятелка,която се къдри с лъжица и друга,която се къдри с вилица
    Много добре се получава

Повече от фен
    Добре де някой може ли да ми каже как става тва с къдренето с лъжица, вилица, молив и темп подобни че и аз искам да пробвам ама незнам как става
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Цитирай Първоначално написано от suNnykaty96
    Добре де някой може ли да ми каже как става тва с къдренето с лъжица, вилица, молив и темп подобни че и аз искам да пробвам ама незнам как става
    Навиваш малък кичур коса около молива и след това с пресата защипваш и изчакваш около 15-20 секунди.

Цитирай Първоначално написано от bebchoOoOoOo
    да,с лъжица,вилица,молив каквото и да е става
    Навиваш кичура пръскаш с лак,минаваш с пресата за изправяне и става супер

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Тва да пръскаш лак и после с пресата е голяма простотия,защото хем повреждаш пресата хем косата си.

ПТ-пробвай с молив ,но няма да стане като с ретро преса просто защото е някак си по-дребно ии нз.С фолио долу горе ще се получи
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    може и с отверка става доста добре ....

Цитирай Първоначално написано от kik7
    може и с отверка става доста добре ....
    +
    То като се замислиш може с доста неща
    Моливи,вилици,лъжици, отверки,фолио и всякакви такива неща..

anonymous708973
    Guest
    Аз се правя с отвертка :Д Става супер, за цялата коса ми трябват около 30 минути. Косата ми е (добре де, беше до вчера) почти до кръста

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Знам, че момичето вече се е накъдрило, но за тези които прочетат темата - хартийки ;д. Вчера си навих косата с хартийки, но само отпред, отзад беше на рибени кости и така спах. Сутринта ги разплетох и наистина направо ми идеше отначало да си отрежа косата, та тя се беше смалила с 5 сантиметра (и представете си какво е да имаш коса до ушите и изведнъж да започва от раменете) но я разреших и стана доста добре. Къдриците не се получават като с маша, по - неравномерни са, тук е момента да отбележа че се къдря за първи път така и може да не съм била идеална, но доста ми хареса, защото изглеждаше много естествено, а аз не обичам да си правя специални прически (например къдрене, изправянето го махам) за обикновени дни.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Направих се с фолио,но нямах нет да пиша вчера
    Не,не можех да отида с такси,защото 80% от тях имат прекалено мн работа и трябва да ги чакам 1 час...останалите просто не вдигат телефона,едва си намерих такси за вечерта и така...
    koshtramba знам,че на влажна коса прическите стават най-добре,но да си сложа пресата на мокра коса ...
    Както и да е...стана много хубаво

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ако си правила това с фолиото, много ме заинтригува. Имаш ли снимки, много ми е интересно какво точно се получава.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Ако си правила това с фолиото, много ме заинтригува. Имаш ли снимки, много ми е интересно какво точно се получава.
    Имам,ама снимките са от тежкия период на вечерта,отделно си намокрих косата,защото един идиот реши,че трябва да пръска с вода... но все пак ...
    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._8264965_n.jpg
    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3428959_n.jpg
    na тия снимки най-добре се вижда

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Имам,ама снимките са от тежкия период на вечерта,отделно си намокрих косата,защото един идиот реши,че трябва да пръска с вода... но все пак ...
    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._8264965_n.jpg
    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3428959_n.jpg
    na тия снимки най-добре се вижда
    ее супер е много добре се е получило
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Повече от фен
    Супер се е получило,но аз се учудих как с толкова много неща може да стане тва .. за да не отварям нова тема ще попитам тук: Как точно става с всеки един от предметите: с вилица,с лъжица ии с какво още там .. Благодаря предварително (искам така да се направя като имате в предвид,че косата ми е почти до кръста .. нз дали ще се получи)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си