- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Първи GSM
На колко години ви взеха първият gsm?
На мен ми го подариха на 7 годинки.Подарък за 1-ви клас!!!![]()
Преди 6-7 години, значи да съм била някъде 14-15 годишна. Общо взето като започнах да излизам по заведения наляво надясно, да се прибирам по-късно и подобни.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
В 3 клас.
и при мен тъйПървоначално написано от CookieMonster
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
2-3 клас някъде май,обаче първите два бяха мобифон и после една тухличкаПървият телефон,който си приличаше на такъв(даже камера имаше-модерна работа!)беше в 4 клас и много се гордеех с него
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
в 6 клас, т.е. преди 6-7 години
Честно казано не помня ... По моите изчисления е било в 4 клас,защото тогава излезе Сименс Ц55,а на мен ми го взеха няколко дни след като се появи на пазара ...![]()
2-3 клас, но после 4-ти вече бях с по-готин![]()
мисля, че 2ри клас
And the sky was all violet I want it again,
but more violet
more violet
hey, i'm the one with no soul
one above and one below ✿
5ти клас...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
във 2 клас баба ми подари една тухла ... siemens ...беше чернобял дори..ама си имаше 2 игрички и страшно много му се кефех.![]()
![]()
![]()
и в 3-4 клас ми взеха Sonny Ericsson имаше си камера,darts и бях много горда.![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Във втори клас. Беше някъв супер огромния, можех да убия човек с него ахаха![]()
За мене нямаш време, когато с нея си! ;хх
В първи клас..
Беше си съвсем обикновен телефон,
защото нашите се страхуваха,че ще си
го загубя..Но пък никога досега не съм
губила телефони
В девети клас бях. Апаратчето е Моторола Ц200. Все още работи.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
След като завърших 4ти клас...Сони Ериксон...хубав телефон ,още работи,но сега е на баба ми ;д значи преди около 6 годинки![]()
Доколкото помня бях 5-ти клас..Баща ми ми го подари на 8-ми март хахаNokia 1100-мнооого здраво телефонче..От тогава минаха 5-6 години и още работи,а мина през какво ли не горкичкото
![]()
И на мен тогава някъдеПървоначално написано от CookieMonster
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Моя беше в 3 клас и помня, че беше някъф безцветен Samsung (червен)![]()
+1Първоначално написано от SmilezZz
Siemens A50 rulezz на скромната цена от около 250 лв![]()
май беше в 3-4 клас,една моторола с малка антенка,много си го обичах.От тогава до сега съм сменила 6-7 телефона![]()
В 2-ри клас.