Здравейте,по принцип моя милост не прави много правописни грешки,но хайде всички сме хора,всички грешим.Затова честно се надявам да няма забележки относно правописа .Второто което искам да направя е да пожелая весели празници на всички Та сега към темата..
Имам много приятели , познавам и доста по големи от мен хора (20 -25 ),защото брат ми е на толкова и ме е запознавал, и така имам доста познати и приятели и мисля че нямам проблеми с това .Проблема идва от училище.Та ето какво..
Най-големите (както сега ги наричаме "КИФЛИ" ) и компания (подмазвачите ,които им вървят по задниците ) дрънкат глупости от сорта..а ей го ИНДИАНА ДЖОУНС и т.н ...Други пак почнаха глупости от сорта на "зубър" и така нататък.Някой път говоря повече от колкото трябва,имам чувството понякога ,че знам повече от госпожата ми по история (да прозвучи възможно най-малко фукливо) .. В смисъл много съм запален и така нататък .. Приятелите ми изобщо не обръщат внимание на това освен,когато не искат да питат нещо.Аз обичам да чета и за това така..Та ето ми го УВОДА .. Да преминем към Тезата
Много често "елитните" ученици , и другите дето се мислят за голямата работа (винаги има такива във всяко училище) много се правят и подиграват.Ако взема награда по история да кажем те почват пак с някакви глупости.Естествено,аз не го приемам лично,защото такива дето се правят на много големи на 14-15-16-17 не ме интересуват.Ама много често почват с едни много гадни и лични обиди и на мен наистина ми става гадно.Аз обичам историята и няма да спра да уча заради някакви олигофрени,но пък и не искам да говорят глупости.Аз имам достатъчно приятели,те не ми трябват,нека не ме харесват,но просто да не ме обиждат.Аз не знам какво да сторя сериозно.Ако имате някакви съвети пишете
П.П Знам,че ще има обиди,защото знам че много от вас ще са точно като тези,които ме обиждат,знам че ще има и подкрепи ,защото много от вас са изпадали в подобно положение.Но нека да пропуснете критиките,защото не мисля,че така ще ми помогнете,а пък и според мен на себе си също няма ..Ще питате на какви години се случват тези детски истории ,ами случват се в 8 клас.Детски истории нали,знам..Но и на вас да ви говорят лични обиди няма да ви е приятно..
Ако попитате,защо акаунта е с 1 мнение или нещо такова,това е защото до сега съм следял темите,но никога не се е налагало да пиша такава