.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 101

Тема: Kenvelo vs..

Kenvelo vs..

Не мога да разбера как може да сравнявате Кенвело с Теранова например.. щото четох мнение в една тема,че било Кенвело и Манго мн зле . Аз лично мисля,че имат много хубави неща и мн качествени ( разбира се има и тъпотии,ма то от вкуса си зависи).А любимата Теранова,за мен е боклук и въобще е достаа зле,за разлика от Кенвело и Манго.Нз как може да се праи сравнение даже,тея илиенски боклуци и качеството на другите две марки.Вие какво мислите..
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Мисля, че всеки има мнение.
    Аз също харесвам много повече дрехите на Кенвело, но в интерес на истината имам повече неща на ТераНова/Принципно дрехите им са адски кичарски, но смея да твърдя, че от време на време се намират и не чак толкова лоши нещица на достъпни цени/

Но примерно има хора, които са си взели едно-две неща на Манго/Кенвело, после като са изпрали дрешката няколко пъти са се разочаровали от качеството и ест.няма как да имат добро мнение за марката.
    След време си купуват дреха от теранова и остават доволни.

Въпрос на късмет е.Не може да се съди за една марка дали е добра или лоша, преди ти самият да станеш собственик на дреха оттам и да провериш.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Мисля, че всеки има мнение.
    Аз също харесвам много повече дрехите на Кенвело, но в интерес на истината имам повече неща на ТераНова/Принципно дрехите им са адски кичарски, но смея да твърдя, че от време на време се намират и не чак толкова лоши нещица на достъпни цени/

Но примерно има хора, които са си взели едно-две неща на Манго/Кенвело, после като са изпрали дрешката няколко пъти са се разочаровали от качеството и ест.няма как да имат добро мнение за марката.
    След време си купуват дреха от теранова и остават доволни.

Въпрос на късмет е.Не може да се съди за една марка дали е добра или лоша, преди ти самият да станеш собственик на дреха оттам и да провериш.
    Напълно си права.Аз мисля,че и трите марки имат и много грозни и много некачествени неща и трудно да си харесам нещо,но пък се случват наистина готни работи според моя вкус де..но някак си Теранова ми е по парцалива нз

Град
    I don`t know where
    Определено е по-парцалива и стилово неиздържана, но пък там по-често си харесвам дрешки.
    Не знам защо така се получава...
    Сега като обикалям по моловете и гледам, че бая грозни неща има на космически цени...

Вярно е това.То в Бг ако не ги напраскат с големи надценки просто не може.Има и сносни дрешки,ма нещи нищо.Аз ли не съм добре,или все ми се виждат боклуци аз хубаво защитавам Кенвело ма и оттам по 1-2 най-мн 3 сносни неща да харесам поне по качествени ми се видждат..а в Америка и Канада всички ходят с Адидас и Найки ,а тука само -газарите- ,то че са хубави така е,но егати и цените дет им слагат 3 пъти по-скъпи от реалното .

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от DYNAMIC
    Вярно е това.То в Бг ако не ги напраскат с големи надценки просто не може.Има и сносни дрешки,ма нещи нищо.Аз ли не съм добре,или все ми се виждат боклуци аз хубаво защитавам Кенвело ма и оттам по 1-2 най-мн 3 сносни неща да харесам поне по качествени ми се видждат..а в Америка и Канада всички ходят с Адидас и Найки ,а тука само -газарите- ,то че са хубави така е,но егати и цените дет им слагат 3 пъти по-скъпи от реалното .
    Хехе е Адидаса и Найка са си класика в жанра.
    Иначе и аз не им знам реалните цени, пък и понякога такива добри имитации пробутват измежду марковите, че...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Haide i az da kaja.
    Spored men ot vuprosnite 3 marki Kenvelo e nai-dobra.Vqrno e 4e trudno se namira ne6to po vkusa mi pri Kenvelo,no opredeleno Terranova sa parcali(li4no mnenie),a Mango sa adski prehvaleni pone ot opita mi.!vo 4e drehite sa neka4estveni(pove4eto) i 2ro 4e kato viziq ne go dokarvat hi4! Kenvelo spored men predlaga nai-atraktivni artikuli.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    em v ruse nqma teranova amm nqkolko fr sa si kupuvali ot dr gradove i mi haresvat nne6tata pak i znam 4e ne sa skapi
    Onq den hoih da si kupq danki v kenvelo merq eidn nomer pluvam v nego merq po malki ne moga pak da vlqza i mn sa im gadni razmerite za pove4e ne si zalujavat parite i sa nqkfi gluposti kenvelo sux ;] xax
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Аз лично съм доволна и от 3-те марки но мисля че най-добра е Кенвело
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    KENVELO имат ебаси некадърните дрехи ? Кво им харесвате освен че магазина и направен яко
    I Love
    Vania
    Kabakova

Голям фен
    допадат ми само някои от моделите на Кенвело,но все пак дрехите който съм си купувала от там излизат доста качествени.... на Манго също...супер доволна съм оставала от нещата който съм си взимала от там... Теранова имат доста сполучливи модели и са и доста по евтини,но за сметка на това някои неща са доста некачествени....така че зависи...

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    em v ruse nqma teranova amm nqkolko fr sa si kupuvali ot dr gradove i mi haresvat nne6tata pak i znam 4e ne sa skapi
    Onq den hoih da si kupq danki v kenvelo merq eidn nomer pluvam v nego merq po malki ne moga pak da vlqza i mn sa im gadni razmerite za pove4e ne si zalujavat parite i sa nqkfi gluposti kenvelo sux ;] xax
    Absolutno te podkrepqm!Mnogo mi e stranno kato trygna iz ulicite i vsi4ki sa s ednakvi drehi...ot Kenvelo:] A puk za Terranova i Mango...Ne mislq 4e sme zagubili mn ot tova 4e v ruse nqma
    Ако не се бавиш,ще те чакам цял живот :]

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Onq den hoih da si kupq danki v kenvelo merq eidn nomer pluvam v nego merq po malki ne moga pak da vlqza i mn sa im gadni razmerite
    Подкрепям аз днес бях в Кенвелото и дънките са първо ужасни като модели второ номерата им са тотално разебани .. обаче според мен има доста качествени неща иначе даже си купих едно яке (направо ВЪРХОВНО ) , една тениска и един колан , но дънки просто не можах да видя хубави ..

Парфюмите им са хубави

А за ТераНова и Манго .. ами нищо не съм си харесвала от там честно казано незнам по каква причина , но понеже нямам дрехи от тях не мога да дам компетентно мнение

Кенвело рулз

Град
    Cofia
    С Теранова е половин София и селяци които са в София. Тфа е най-циганската марка уж престижна а вътре хората пазаруват на килограм...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от ndle
    С Теранова е половин София и селяци които са в София. Тфа е най-циганската марка уж престижна а вътре хората пазаруват на килограм...
    +1

а уе всеки си има различен вкус. някои харесват на кенвело други на манго трети на теранова.тва е тъпо да се казва че на еди коя си марка дрехите са смотани или грозни.всеки избира по вкуса си,щото все пак всеки си има различен вкус към дрехите. :P а пък и тва че били боклуци в теранова не съм много съгласна.все пак я се замислете,че повечето хора в бг не могат да си позволяват такива скъпи дрехи и от една страна са принудени да купуват от по-евтиното.

Град
    I don`t know where
    И евтиното винаги излиза по-скъпо...

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    И евтиното винаги излиза по-скъпо...
    не съм съгласна много с това,защото имам доста дрешки,които не са по 200 лева и ми държат с години,а ги пера доста често.дори имам 2-3 блузки от теранова и те държат още и не са мръднали.тва не е до цена,а до качество.все пак кой квото си намери (мое мнение )

Ми аз много харесвам Кенвело и редовно си пазарувам от там. Доста от нещата ми харесват

ем на мен лично kenvelo ми е идна от любимите марки дрехи имат много хубави неща
    ...jUs7~AloNsO...

Град
    Sofiq
    Нямам много дрехи от Теранова,но някои,които съм си вэила оттам са се раэпаднали още на първото пране.Други се окаэаха качествени.Същото се отнася и эа Кенвело.Но не мисля,че има смисъл да се сравняват марките,эащото всеки сам решава.Който харесва повече Теранова,нека купува оттам.Който харесва Кенвело-оттам
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Град
    в мечтите ти
    На мен ми харесват стоките в Кенвело-качествени са, има хубави, стилни дрехи.Онзи ден си всех от там едно зимно яке, дънки, риза и тениска.А дрехите в ТераНова за мен са пъно боклуци-лошо качество, кич, високи цени,а и на всичкото отгоре,всяко второ момиче е с дрехи от ТераНова в невероятно грозна комбинация, но се мисли за най-голямата газарка...пффф
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Кенвело съкс Купих си два потника от там това лято .. едно носене, едно пране .. забележете - на ръка съм ги прала, а сега ми седят като наметало Супер се раздърпаха и приличат на боклук.Докато от Теранова имам също няколко блузки и потника.Тях също си ги пера на ръка и до сега никой от тях не ми се е раздърпал .. не са помръднали, от както съм ги купила.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Имам дрехи и от двете марки,но смятам че в Kenvelo имат по-добро качество Докато сега в Теранова какви цветни дрешки видях...майка ми каза ,че е помислила ,че се намира в циганския пазар

Мега фен
    Град
    Utopia..

Re: Kenvelo vs..

Цитирай Първоначално написано от DYNAMIC
    Не мога да разбера как може да сравнявате Кенвело с Теранова например.. щото четох мнение в една тема,че било Кенвело и Манго мн зле . Аз лично мисля,че имат много хубави неща и мн качествени ( разбира се има и тъпотии,ма то от вкуса си зависи).А любимата Теранова,за мен е боклук и въобще е достаа зле,за разлика от Кенвело и Манго.Нз как може да се праи сравнение даже,тея илиенски боклуци и качеството на другите две марки.Вие какво мислите..
    ти можеш да си мислиш каквото искаш, но кенвело на запад е една селска марка, която е смятат за ултра скъпа и модерна в селската ни държава. това е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си