- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мълчание или Крачка
Имам може би проблемот толкова време не съм се заинтересувал от момичета само когато те се интересуват от мене до сега въобще не ми пукаше исках си само приятелите постояния купон без спиране,но имам една приятелка с която си споделяме всичко и един ден просто като я видях направо ми спря сърцето и се задахах.И сега сам хлътнал по нея и въпроса ми е дали да и го кажа или да си остане така??
![]()
Най лошото от което ме е страх че приятелството ни може да не е същото след това признание
.... Какво да правя
Искам,Трябва и Мога но дали ще го направя не се знае
Кажи й
нищо не губиш
но може да спечелиш
"Поеми риска,дори да загубиш.Не поемайки риска,ти вече си загубил!!"![]()
Нищо не губиш.Със сигурност и тя има симпатия към теб,щом и тя ти споделя неща от живота си.А ако все пак не стане едва ли ще се отрази на приятелството ви щом е истинско ! Нали знаеш приятел е човекът , който винаги е до теб независимо от обстоятелствата ...
ПП... НЕ се забивай в нея след като и го кажеш,дай и време да помисли какво ще прави,но ако питаш мен аз не бих си губил времето с приказки а директно бих я целунал.За да си сигурен по добре и прави леки намеци че я харесваш и се опитай да доловиш дали чувства нещо към теб ... успех :]
[img][/img]
Тази ситуация ми е позната много добре. Това, което трябва да направиш е да си признаеш на момичето, че изпитваш нещо към нея, и мога да те уверя, че дори да не отвърне на чувствата ти, приятелството между вас ще се запази
Щом си споделяте лични неща би трябвало и тя да те има за нещо повече от другите .. Пробвай и може да имаш късмет!
+1Първоначално написано от Reaper93
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Колко ми е познато чувството да харесваш човек,когото най-малко си очаквал.От личен опит ще те посъветвам да не й признаваш направо,че имаш чувства.Опитай с намеци-ние момичетата ги разбираме.Казвай й,че ти е приятно в компанията й,прави й комплименти,помагай й,разсмивай я.Тя ще разбере за повече от приятелските ти чувства.Дано и тя да има такива.
благодаря на всички за помоща![]()
Искам,Трябва и Мога но дали ще го направя не се знае
Първоначално написано от MilanowPz
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Действай![]()
kajii i nishtto0 ne gYbish.. frr she vi 0ostane s1shttoto0... ;ppp
lesbo0 wordss.. ;ppp