- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Предпазване на косата
ОК so всеки ден си прая косата с лак предимно и с ено чyдо на NIVEA - Volume Sensation. От време на време като се наложи и по 1 преса удрям ама рядко. Сравнително доста я горя и искам да попитам за някакъв начин за предпазване от косопад. Един фр ми беше казал за кристали, ама не съм особено запознат ако може да разясните какво представляват и някви др начини ако знайте да кажете ^^
"There are moments in our lives when we find ourselves at a crossroad. The choices we make in those moments can define the rest of our days. Of course, when faced with the unknown, most of us pefer to turn around and go back."
Момче си и ползваш Нивеа Волиум СенсейшънПървоначално написано от f0rest
Ми косата ми не се дига с пяна, гела мн гадно се втвърдява, ваксата не ме кефи мн гадно мокро седи, пък тва понеже ми е къса косата си я дига без проблем и после остаа само малко дооформяне с лак. :]
"There are moments in our lives when we find ourselves at a crossroad. The choices we make in those moments can define the rest of our days. Of course, when faced with the unknown, most of us pefer to turn around and go back."
А защо изобщо трябва да си 'вдигаш' косата ?
Защо просто не си я носиш естествено, едва ли е много дълга ?
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Ми просто повече ми харесва. Случвало ми се е някой ден ако ме мързи сутринта да я правя да си тръгна и с нормална, ама ми е някак странно, свикнал съм вече и... ;д
Пък и точно щото е къса, като не я правя нищо стои някък недодялано ;д Да се оформи като подстрижка нещо по-особено отдавна съм се отказал да опитвам, половината глад обиколих и не си намерих свестен фризьор.
Syoss protector - ползвам го и съм много доволна ,наистина предпазва косата.
Кристалите не са за предпазване на косата , ако ти е супер суха особено в краищата вземи си .Действа хубаво .Има различни видове и марки.Някои с масла - за блясък, други с различни видове силикони - за обем. Аз ползвам на BioPharma. С силикон са , доволна съм! А и цената им е добра!![]()
![]()
чааакай .. чакай .. как си гориш косата след като пишеш, че не използваш преса често??![]()
Ако си мислиш, че кристалите имат нещо общо с косопада си в голяма грешка ..
и едно питане: как реши, че не се получава с пяна, вакса??![]()
По колко слагаш на косата си??![]()
за фризьори явно не си търсил на правилните места ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3