- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нов телефон..
Помогнете ми... ще си си взимам за Коледа нов телефон и се чудя какъв да си взема.. спряла съм се на Nokia N97 mini gold. Лично на мен страшно много ми харесва, но ми казаха да не си го взимам, защото е с операционна система Symbian и щял да се съсипе бързо, а е около 900 и нещо. Заслужава ли си да го купя? .. Или ако разбирате от тия операционни системи кажете ми кой да си взема за тия пари и да има WiFi, Java и т.н.
![]()
Аз пък до сега не съм чувал такова нещо. Преди време имах една много стара нокия с операционна и беше чук.
Сега новите не съм ги разцъквал ,защото нямам пари за толкова .
Разликата е че можеш да си инсталираш приложения и всякакви такива ...то си е джобен компютър .
Но незнам ,аз мисля че няма да имаш кой знае какви проблеми .![]()
Аз съм с Nokia N95 от около 2 години и съм нямал никакъв проблем.
До колкото съм чувал андроидите били добри, но не съм ползвал.
И аз съм в същото положение, като теб.Аз все още си търся и не съм си избрала никой. Искам да е с WiFi задължително и хубава камера. Аа да - имам въпросче. Има ли начин да се обадя на някого, когато телефона ми е в джоба, тоест не го ползвам?
Тва ми е ясно, ама другитеПървоначално написано от mocho
все се оплакват, че набират
някого.![]()
една приятелка има nokia n97 много е доволна от него,и камерата е страшна :] а клавиатурката е страшно готина![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ами за операционната система- и моя телефон е със същата, засега не ми прави проблеми.
На външен вид е хубав. Като цяло и характеристиките са добри.
Клавиатурата.. почти същата е като на мояУдобна е. Аз поне много бързо свикнах. (:
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Мерси на всички! Вече реших да го взема за Коледа, много ми харесва.![]()
Възможно е... аз ти препоръчвам да си вземеш такъв с копченце отстраниПървоначално написано от CookieMonster
![]()
А ти какъв телефон имаш?Първоначално написано от Paramour
![]()
Първоначално написано от mocho
Sony Ericsson Vivaz pro (white)![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
Честно казано на мене симбиан ми е много скучна и бих ти препоръчал да си вземеш някакъв телефон с Android, защото има по-интересни програмки като детектор на метали, google sky и други.
Тази Nokia N97 mini gold няма да се съсипе бързо, защото една приятелка има и още и работи и то много добре.
щях да ти кажа iPhone ... но съм по голяма фенка на nokia-тавземаи го!
вярвай няма да с1желяваш
Мерси на всички.. значи ще го взимам... а само да попитам кой по - ви харесва от Nokia N97 mini gold edition и този медения Nokia N97 mini garnet.. щото се чудя кой да взема и всички ми викат "garnet", а мен по ми харесва gold, въпреки че е по - скъп
![]()
gold![]()
просто си падам по светлите цветове телефони![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
Много сте зле. Тва, че е ГОЛД и вече е маниякално добър така ли?
Телефона не си заслужава парите.
1. Симбиан - бъгава, бавна опреционна система. Отдавна и мина времето. Като искаш скъп тел си вземи хубав и се насочи към андроид.
Едно време може Симбиан да е бил върха, а сега а на дъното. Постоянно трябва да се ресва, винаги има по некой бъг, бавна е, цепи, саморестартира се и тн.
2. Камерата - Сорка, майна ама 5МР за телефон за 1300 леа е направо смешно.
Другите работи са горе-долу добре.
HTC е по-добро http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2104/htc-7-mozart
по-добър процесор, операционна, камера и звук.
Ако не те кефят HTC... зимай самсунг http://www.mobilebulgaria.com/mobile...-i8700-omnia-7
И двата телефона имат мулти-тъч, за разлика от Нокията.
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
HTC са КУЧА марка! ... имам много познати които имат HTC и постоянно се оплакват че батерията им БЪРЗО пада.Първоначално написано от autista88
самсунга.. няма нищо лошо в тях НО от както се помня все на нокия си карам и ВИНАГИ на мен ми писва от телефона преди той да се е счупил.
iii само да кажа... самсунги и ериксонзи и там тем подобни са хубави но след известно време много бързо се трошат... системата им е бавна на нокиа-та но се свиква с това
имах и blackberry по едно време за много кратък период (около месец два) ЗАЩОТО изтървах го веднъж и топчето му изхвърча.. абе ... нокиа ти е отговора ако мислиш че ще го изпускаш от време на време. . . ако не е нокиа вземи си iPhone (предполагам струва някъде там без договор) и си перкаи с него.
+ този мини gold edition е много сладък
Ако има вероятност да го изтърваш си вземи нокиа, защото една приятелка има iphone и веднъж го изтърва (преди това не беше падал) и той заби и после трябваше да го носят на ремонт. А тя не го изтърва от високо..
А и нокиата има още един +.. държи й батерията.
МОМИЧЕ!
No I can't