- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нов телефон..
Абе чудно ми е колко от вас са имали нокия със симбиян 9.4. Дисплеят е ужасен, не е мултитъч. Процесора е доста бавен и в комбинация с малкото рам сеира е пълен.
Ама вие не сте имали такъв телефон и няма как да ги знаете тия неща.
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
ei profesore az sam imal i brat mi ima c6 koito e po4ti indeti4en s n97 burz e dori s 8gb 2 class karta pamet ne zasi4a izturval go e nqkolko puti nastupval go e izlival e 4asha voda bez da iska i si raboteshe dori az sega shte si zimam c6 zashtoto e udoben qka qwerty i ne e baven taka da se kaje za parametrite muПървоначално написано от autista88
Всеки може да напикае пода,бъди ГОТИН,насери тавана !!
Че нокиите са здрави НЕ ОСПОРВАМ!Първоначално написано от asimerr
Ама си намери от някъде един Приличен телефон с андройд или нещо с windows phone 7, тествай един-два дена. Тогава ще гАворим пак!
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Симбианите са отврат. Изобщо не си заслужават парите.
Най-добрият ми приятел има Н97, аз имам Н900. Неговият е Симбиан, моят - Линукс.
Еднакви приложения при мен зареждат 3-4 пъти по-бързо и вървят в пъти по-гладко, отколкото при него. Да струва 300-400 кинта повече Н900, но си заслужава парите. Няма Симбиан, няма проблеми. Освен това всичко, което върви на Линукс Дебиан, може да се подкара, което означава огромен набор от програми и инструменти. И пак казвам...изобщо го няма забавянето, което го има при Н97, което е адски изнервящо.
Вече една година правя с моя телефон и не го сменям за нищо.
Ако трябваше да си избера нещо друго, то 100% щеше да е Андроид и НТС или iPhone 4 или BlackBerry. Но нямаше да е някой циклещ Симбиан а-ла 9.4 като при Н97.
Т'ва е моето мнение по въпроса. Не оставяй външният вид да лъже. Може да е много готин на вид, но това не значи, че няма да цикли доволно![]()
Вземи си HTC каам ти няма да съжаляваш HTC hd2 върхът е и е гъзарскиПървоначално написано от mocho
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.