.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    София
    Аз предпочитам iPhone

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad
    Земай Нокиата

Голям фен Аватара на autista88
    Абе чудно ми е колко от вас са имали нокия със симбиян 9.4. Дисплеят е ужасен, не е мултитъч. Процесора е доста бавен и в комбинация с малкото рам сеира е пълен.

Ама вие не сте имали такъв телефон и няма как да ги знаете тия неща.
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Цитирай Първоначално написано от autista88
    Абе чудно ми е колко от вас са имали нокия със симбиян 9.4. Дисплеят е ужасен, не е мултитъч. Процесора е доста бавен и в комбинация с малкото рам сеира е пълен.

ei profesore az sam imal i brat mi ima c6 koito e po4ti indeti4en s n97 burz e dori s 8gb 2 class karta pamet ne zasi4a izturval go e nqkolko puti nastupval go e izlival e 4asha voda bez da iska i si raboteshe dori az sega shte si zimam c6 zashtoto e udoben qka qwerty i ne e baven taka da se kaje za parametrite mu
    Всеки може да напикае пода,бъди ГОТИН,насери тавана !!

Голям фен Аватара на autista88
    Цитирай Първоначално написано от asimerr
    Цитирай Първоначално написано от autista88

ei profesore az sam imal i brat mi ima c6 koito e po4ti indeti4en s n97 burz e dori s 8gb 2 class karta pamet ne zasi4a izturval go e nqkolko puti nastupval go e izlival e 4asha voda bez da iska i si raboteshe dori az sega shte si zimam c6 zashtoto e udoben qka qwerty i ne e baven taka da se kaje za parametrite mu
    Че нокиите са здрави НЕ ОСПОРВАМ!

Ама си намери от някъде един Приличен телефон с андройд или нещо с windows phone 7, тествай един-два дена. Тогава ще гАворим пак!
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Симбианите са отврат. Изобщо не си заслужават парите.

Най-добрият ми приятел има Н97, аз имам Н900. Неговият е Симбиан, моят - Линукс.

Еднакви приложения при мен зареждат 3-4 пъти по-бързо и вървят в пъти по-гладко, отколкото при него. Да струва 300-400 кинта повече Н900, но си заслужава парите. Няма Симбиан, няма проблеми. Освен това всичко, което върви на Линукс Дебиан, може да се подкара, което означава огромен набор от програми и инструменти. И пак казвам...изобщо го няма забавянето, което го има при Н97, което е адски изнервящо.

Вече една година правя с моя телефон и не го сменям за нищо.

Ако трябваше да си избера нещо друго, то 100% щеше да е Андроид и НТС или iPhone 4 или BlackBerry. Но нямаше да е някой циклещ Симбиан а-ла 9.4 като при Н97.

Т'ва е моето мнение по въпроса. Не оставяй външният вид да лъже. Може да е много готин на вид, но това не значи, че няма да цикли доволно

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora

Re: Нов телефон..

Цитирай Първоначално написано от mocho
    Помогнете ми... ще си си взимам за Коледа нов телефон и се чудя какъв да си взема .. спряла съм се на Nokia N97 mini gold. Лично на мен страшно много ми харесва, но ми казаха да не си го взимам, защото е с операционна система Symbian и щял да се съсипе бързо, а е около 900 и нещо. Заслужава ли си да го купя? .. Или ако разбирате от тия операционни системи кажете ми кой да си взема за тия пари и да има WiFi, Java и т.н.
    Вземи си HTC каам ти няма да съжаляваш HTC hd2 върхът е и е гъзарски
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си