Здравейте! На 14 години съм и на 10 Август ще пътувам за Франкфурт с Bulgaria Air, като ще тръгнем с майка ми и баща ми от летище София. Трябва да сме два часа преди полета, за да имаме време и да се поотъпчем преди излитане. Говаря за един кроасан, кафе и цигара за родителите хах.

Четох много теми в Интернет относно "процедурата". И имам предвид като отидеш на летището "процедурите", през които минаваш и тем подобни като серминали, chek-in и въобще всичко, което трябва да направиш преди да се качиш в самолета.
Вече съм запозната. Тъй като за първи път ще пътувам съм си притеснена. Та въпросът ми е за течностите. Не трябва да имаме течности в ръчния багаж, не точно, че не трябва, а по-точно, че не трябва да са повече от 100мл. Водата ако се купи от летището - 500мл. и могат да ни пуснат в самолета, нали става???? Ако някой е пътувал може да разкаже своите изживявания и съвети, който ще ми бъдат полезни или просто ще е хубаво да съм информирана. Каквото и да е напишете го...
И вторият ми въпрос ако някой може да ми обясни местата в самолета как се намират. Имам предвид буквичките като - A B C D E F G... То стюардесите ти казват, ама искам да съм информирана и ми се иска да знам мястото си като разположение... Нашите места са F D C, като само ни ги казаха и де уточниха кой, на кое място е.