.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Секс!

anonymous682486
    Guest

Секс!

Здравейте!аз съм момче на 17г. досега не съм имал гадже и не съм правил секс.Искам да знам дали е нормално тва че не съм праил секс досега.Друго нещо искам да знам дали е нормално,каогато четеш истории за секс да се възбуждаш,или ако гледам голо момиче дали ще свърша на място щото имам чувството че ако гледам женско тяло ще свърша на място.Като си бия чекии си представям някое момиче понякога аз се прая че имам женско тяло,нали се сещате представям си го и се възбуждам страшно лесно и за 5мин свършвам

Голям фен Аватара на Gamedzilla
    Град
    Cape Canaveral...
    Мен, ти си извънземен... Шегувам се бе нормално е... Не мисли толкова много. JUst_dO_iT...

We will strike without warning and
    without mercy, fighting as one hand, one heart, one soul.
    We will shatter their dreams and haunt
    their nightmares, drenching our ancestors' graves with
    their blood.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    новмално кат не си правил,земи си хвани някое гадже да се успокоиш малко,стога си се занимавал с глупостисигорна съм че секса ще ти достави много по голямо удоволствие,пред това да си представяш разни глупости!На 17 си,не си малак..действай,и не забравяй да се пазите

Не си хващай гадже само защото нямаш и ей така да не си сам или защото някой ти казва, че е време да си хванеш няква пикла само да те отрака. Огледай се, със сигУрност има някое момиче, което ти допада и действай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си