- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кафяво течение
Ам...имам 1 въпрос. Имам по- малка сестра на 14 и на нея ВСЕ ОЩЕ не й е дошло. Наскоро ми сподели че има някакво кафяво течение, но не иска да казвам на мама , защото "ни била мащеха". А аз нямам идея какво е това кафяво течение а и то не е точно кафяво, с цвят на тирамису е.та ако някой ми каже защо има кафяво течение ще съм много благодарна.
Wild sexy bitch from Mainatown :P
щот е инат и не ще. Кво да я вържа ли ?Първоначално написано от kiki1991
![]()
в началото е така, скоро ще и дойде и да кажете на "мама", или ако не иска да сподели на някой друг възрастен
Мерси! И аз предполобих че е това но се колебаех щото е светъл цвета на течениетоПървоначално написано от MedSestrata
При всяка е различно, но ако се проточи повече от 5 дни говорете с някой или я заведи поне при личния лекар
Първоначално написано от kiki1991
![]()
![]()
![]()
попринцип това течение идва преди да й дойде цикъла .. при всички нормални момичета е така ! надявам се и сестра ти е нормална и няма проблеми ??
Черси за отговорите! =]
Мхмм ... то и е дошло вече сигурно ... на мен така ми беше - една вечер имах такова и на следващия ден ми дойде. Снабди я просто с превръзки, кажи й как се слагат ако незнае и така. Пък по-нататък тя ще реши дали да каже на майка ви, въпреки, че тя ще забележи. Айде честито !![]()
Да прави сте.Вече й дойде и аз и изчетох всичко дето намерих в нета.
Част от написаните медикаменти усилват кървенето. Отделно не мисля, че е редно да ги плясваш произволно, без дори да попиташ за алергия към аналгетици.
Т. 9.
kalpazanka
Ми аз я питах дали я боли, а тя каза че изобщо не чувства нищо. Странно.
Няма нищо странно в това. Късметлийка е. Мен също никога не ме боли.
You're frozen
When your heart's not open..
(кафявото течение) всъщност е цикъл ---- 1вия път и на мен ми бе6е като кафяво
Абе и мене първия път не ме боля, ама сега постоянно имам хапчета в чантата.. някой път и Аулин е налага да пия..Първоначално написано от SexyBitch
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ако преди това е имала така нареченото "бяло течение", значи е нормално![]()
![]()
Първоначално написано от skicA98
![]()
Това не е нормално... Тече кръв все пак
![]()
И аз почти всеки ден имам кафево течение, особено ако съм ял боб.![]()
![]()
![]()
![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."