.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

целува се ужасно

приятелката ми се целува ужасно ама тотално зле...как да и кажа че се целува зле? неискъм да я обидя а да и обясня как става

Ако нямаш нищо напротив сподели кое те кара да мислиш, че се целува зле На колко си и тя на колко е

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    А сигурен ли си, че ти не си проблема??

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не й казвай, а й покажи. Предполагам от скоро сте заедно, така че не е голяма трагедия. С времето начините ви на целуване ще се напаснат.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Не й казвай, а й покажи. Предполагам от скоро сте заедно, така че не е голяма трагедия. С времето начините ви на целуване ще се напаснат.
    +1 \/
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Супер фен Аватара на Stotii
    Кажи и да гледа филмчета у ютуб

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от darkness848
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    +1 \/
    +2 Нестава от първия път

Критиката винаги се поднася с усмивка и мило отношение.
    Няма какво да се притесняваш от реакцията й. Ако се обиди, значи е кофти човек. Трябва да си голямо лигаве да се обиждаш на конструктивна критика!

След някоя от вашите неприятни целувки (но не преди тях!), леко се отдръпни след като те е намляскала, усмихни се, и й кажи "Моля те, по-бавно", или "Не си върти толкова много езика", "Опитай се да ме слюнчиш по-малко" и т.н. Разбира се, изричаш тези думи усмихнат и по-скоро като молба към нея, а не като забележка или заповед. След критиката я целуваш пак и така опитвате, поправяш я, ако трябва я прекъсваш ако не схваща и пак.
    Аз така съм учила хора, но, слава Богу, те бързо са схващали, и не се е налагало да с часове да се занимавам с тях.

Най-важното, което трябва да запомниш, е да бъдеш насърчителен. Хората трудно понасят критиките, затова трябва да ги насърчаваш и да ги критикуваш ПОЗИТИВНО.

Важно е след като й кажеш някаква инструкция, и тя се справи, да я похвалиш, да кажеш "Супер! Браво! Точно така! Харесва ми" и пр., за да я мотивираш да работи над техниката си.

И също не проточвай "уроците" по целуване твърде дълго. Когато стане на задоволително ниво не я юркай, докато не стане перфектна, ами й кажи, че много добре се справя и оттам нататък ден след ден, тя и сама ще започне да се усеща, а ти все по-рядко ще й правиш забележки.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Philippines
    ако и тя си мисли същото ?!
    Sex is:
    Like "Nokia" - Connecting People
    Like "Nike" - Just do It
    Like "Pepsi" - Ask for More
    Like "Samsung" - Everyone is Invated