- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- целува се ужасно
приятелката ми се целува ужасно ама тотално зле...как да и кажа че се целува зле? неискъм да я обидя а да и обясня как става
Ако нямаш нищо напротив сподели кое те кара да мислиш, че се целува злеНа колко си и тя на колко е
![]()
А сигурен ли си, че ти не си проблема??![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Не й казвай, а й покажи. Предполагам от скоро сте заедно, така че не е голяма трагедия. С времето начините ви на целуване ще се напаснат.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
+1 \Първоначално написано от TheBeliever
/
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
+2 Нестава от първия пътПървоначално написано от darkness848
Критиката винаги се поднася с усмивка и мило отношение.
Няма какво да се притесняваш от реакцията й. Ако се обиди, значи е кофти човек. Трябва да си голямо лигаве да се обиждаш на конструктивна критика!
След някоя от вашите неприятни целувки (но не преди тях!), леко се отдръпни след като те е намляскала, усмихни се, и й кажи "Моля те, по-бавно", или "Не си върти толкова много езика", "Опитай се да ме слюнчиш по-малко" и т.н. Разбира се, изричаш тези думи усмихнат и по-скоро като молба към нея, а не като забележка или заповед. След критиката я целуваш пак и така опитвате, поправяш я, ако трябва я прекъсваш ако не схваща и пак.
Аз така съм учила хора, но, слава Богу, те бързо са схващали, и не се е налагало да с часове да се занимавам с тях.
Най-важното, което трябва да запомниш, е да бъдеш насърчителен. Хората трудно понасят критиките, затова трябва да ги насърчаваш и да ги критикуваш ПОЗИТИВНО.
Важно е след като й кажеш някаква инструкция, и тя се справи, да я похвалиш, да кажеш "Супер! Браво! Точно така! Харесва ми" и пр., за да я мотивираш да работи над техниката си.
И също не проточвай "уроците" по целуване твърде дълго. Когато стане на задоволително ниво не я юркай, докато не стане перфектна, ами й кажи, че много добре се справя и оттам нататък ден след ден, тя и сама ще започне да се усеща, а ти все по-рядко ще й правиш забележки.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ако и тя си мисли същото ?!
Sex is:
Like "Nokia" - Connecting People
Like "Nike" - Just do It
Like "Pepsi" - Ask for More
Like "Samsung" - Everyone is Invated
and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !