1.Как бихте искали да ви заговори момче на улицата.
- Спонтанно. Не би ми направило добро впечатление и бих се отдръпнала, ако момчето използва заучени фрази или неща, които могат да се прочетат на всяка страница в интернет. Още от първите му думи трябва да почувствам, че е естествен.
2.Какво ви привлича вниманието в едно момче.
- Очите. Обожавам очите, които винаги блестят.. а съчетани с една усмивка са идеалната комбинация.
3.Как искате да подходи с първата целувка.
- Няма значение как, но ще е хубаво да се случи вечер. Има нещо в нощта, в тъмнината, което не мога да обясня.. но което много ме радва. Предпочитам хубавите моменти да се споделят по това време.
4.Как искате да ви хване за ръка,прегърне и тн. за пръв път.
- Отговорът е същия като на миналия въпрос.
5.Какъв характер трябва да има за да ви допадне.
- Не мога да кажа какъв ТОЧНО характер трябва да има. За мен е важно да можем да разговаряме по всички теми без притеснения, да разбираме чувството си за хумор и аз да се чувствам добре в негово присъствие.
6.Как предпочтиате да ви целуват(продължително,спон танно и тн.)
- Много зависи от ситуацията и настроението ми. Харесвам нежните целувки толкова, колкото и спонтанните с повече страст в тях.
7.Какви подаръци обичате(стиа с тези"не е важно какво е,а жестът" БОЖЕ знаете ли колко е трудно да избереш подарък на някой който обичаш")
- Символични неща обичам. Нещо, което ще ми напомня за човека, който ми го е подарил.. нещо, което ще има история след себе си.