.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: плетено

плетено

абе хора гледам сега само плетени неща се продават-на мода ли е? И болерата на мода ли са?Също и кой цвят е на мода сега?

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    А на мода ли е да си тъп, защото ако е на мода и аз ше стана тъпа! Егати...не че нещо, ама нямате ли си свой собствен стил, а не кое е на мода, кое не.....? Пфу!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ подкрепям те, но все пак

Да, на мода е плетиво. Модерни цветове - сиво, червено, пудра, леопардов принт. На мода този сезон е да си облечен отгоре до долу в един цвят (въпреки, че на мен ми се струва еднообразно, грозно, скучно and so on)
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Може би просто искаш да си в крак с модата,но не означава че ако се обличаш модерно,то ще изглеждаш красиво точно на теб.Не конкретизирам теб,но ми са странни хората ,които се обличат модерно,само защото е модерно,а не защото им стои добре.Това е много тъпо.А иначе да,плетените неща са доста актуални напоследък.
    Шапки,плетени рокли,туники,шалчета,палта ,та даже и чантички.
    За цветовете-нашумели тази зима са индиговото синьо,лилаво,сиво,златисто, черно ,бяло (знаете,че черното и бялото са си класика).

ама всеки казва че облича това което му харесва и не се съобразява с нищо,а пък чудното е че все по модата облечени тия хора.Не говорете празни приказки PLEASE.....

Мега фен Аватара на Infinity
    Смятам , че тук изобщо не става въпрос за ЛИЧЕН вкус.
    Да , определено е желателно всеки да притежава такъв , но човека просто се интересува какво е модерно.

И , да плетивата определено са хита на сезона.
    Цветове -кафяво , маслено зелено , черно , бежово.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ами аз преди години незнам дали точно плетеното беше на мода, но пак си го носех. Предпочитам зимата да ми е топло, не ми пука дали ще е модерно, само да не приличам на ескимос де, не стига че мразя студа а и ненавиждам хремата и другите по-сериозно болести. Все пак още не съм в етап от живота си, в който да се разголвам и да показвам прелести ;д
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си