.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София

Вежди - как да ги оформя?

http://prikachi.com/images/99/2766099k.png

Значии това са ми веждичките . Чудя се как да ги оформя, не искам лицето ми да излъчва строга физиономия, а пък така въобще не се харесвам . Може би нещо такова http://i2.photobucket.com/albums/y5/...n/IMG_3705.jpg ... Какво мислите? Искам да постигна сладко и естествено излъчване, не грубо или пък твърде детско .
    Love is everything!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    козметик?

а иначе ако държиш сама, вземи моливи и гледай (показано е на втората снимка) къде да ти е най-далече, най-близко и най-високо веждата..според мен малко отдолу и отстрани (откъм междувеждието) да ги почистиш и ще са добре : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    http://prikachi.com/images/296/2766296T.png Нещо такова?
    точно!
    Махаш излишното, това дето е под и над веждата.
    Пак ти се запазва формата, само че не са толкова 'обемисти' веждите.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

anonymous708973
    Guest
    Съгласна съм с двете момичета горе. Само че дай на майка ти, опитна приятелка или на козметик поне първите няколко пъти, защото аз така невероятно се окепазих първия път, че приличах на травестит един месец...

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Не си прави експерименти,аз си направих и съжалявах много,развалих си веждите и се наложи 1 година да ходя така направо бях ужасна хаха като си спомня и ми става мноооого лошо.Е, това лято си ги пуснах и отидох на козметик и съответно сега са ми много хубави ето и снимка:
    http://img27.imageshack.us/img27/5418/cimg1194i.jpg

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    http://prikachi.com/images/296/2766296T.png Нещо такова?
    точно!
    Махаш излишното, това дето е под и над веждата.
    Пак ти се запазва формата, само че не са толкова 'обемисти' веждите.
    Така ще ти са добре.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Само че като скубеш над веждите внимавай много...защото може да се получи такъв ефект,че все едно веждите са ти по-ниско..абе не мога да го обясня точно,но мисля,че все някой ще ме разбере и ще обясни по-добре какво имам в предвид...

Супер фен
    Пробвай с някоя програма, например taaz, да ги изтъниш. Прецени какви биха ти подхождали повече - с чупка или като дъга, както и дължината и действай.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Само че като скубеш над веждите внимавай много...защото може да се получи такъв ефект,че все едно веждите са ти по-ниско..абе не мога да го обясня точно,но мисля,че все някой ще ме разбере и ще обясни по-добре какво имам в предвид...
    Ми ти добре си го обяснила - точно се създава впечатление, че веждите са ти по - ниско разположени, а от там извъчването на лицето ти като цяло става някак по - мрачно..
    Аз пък лятото веднъж как се окепазих... просто не е истина - прекалено си оскубах едната вежда и все едно имах половина... та известно време се наложи да си я рисувам с молив за очи.. То са ми е смешно, ма тогава ми се ревеше.
    И, да - много внимавай с веждите защото от тях коренно може да ти се промени излъчването, затова най - добре е при козметик да ти ги оформи и ти после само да си ги почистваш като се наложи.
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Пробвай с някоя програма, например taaz, да ги изтъниш. Прецени какви биха ти подхождали повече - с чупка или като дъга, както и дължината и действай.
    В taaz търсих такова за веждите да си променям формата ама не го открих,може ли да ми разясниш къде да влезна.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    В taaz търсих такова за веждите да си променям формата ама не го открих,може ли да ми разясниш къде да влезна.
    Попринцип не можеш да си променяш формата на веждите в taaz, а само даги изтънява
    Иначе като дадеш start make over и като си нагласиш снимката после трябва да отидеш на eyes и в тея категории, дето са отдолу под eyes последната е eyebrows
    Дано си ме разбрала

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Абе аз първият път от зор толкова ги скъсих, че бях жалка картинка.... Иначе някой път, отгоре принципно след като отскубна косъмчета и ми остават черни точки, някой да има представа защо се получава така?

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Абе при козметика не боли ли много

Цитирай Първоначално написано от slynchicety98
    нееееее... лягаш затваряш си очите и почва да те скубе

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Цитирай Първоначално написано от AdrenaliNa
    Цитирай Първоначално написано от slynchicety98
    нееееее... лягаш затваряш си очите и почва да те скубе
    Аз все съм си мислила , че при тях боли повече , отколкото в домашни условия

Град
    София
    Благодаря ви на всички!
    Относно козметика : Чела съм тоооолкова много негативни мнения от сорта, че козметикът ги оскубал твърде много, или пък физиономията на човека се е променила към лошо... Чудя се дали да рискувам.
    У нас едва ли щe се осмеля, даже няма и да си мисля какво чудовище мога да стана .
    Love is everything!

Повече от фен
    Ако си от София да те пратя при моята - просто е факир. Студиото е в центъра до Витошка.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koni
    Ако си от София да те пратя при моята - просто е факир. Студиото е в центъра до Витошка.
    Може ли адрес?
    И факир в добрия смисъл на думата, нали?
    Love is everything!

Повече от фен
    Разбира се. Нима мислиш, че иначе бих ходила.
    Студиото е на Гладстон 32 на 10 метра от Витошка след Прити шопа. Телефона е 9808861 или 0884929800. Можеш да видиш сайта им на www.studioparis.bg
    Успех! И да се похвалиш с новите вежди!

Голям фен Аватара на gret4ety
    Ми веждите ти имат хубава форма Просто омахай тези редки косъмчета под веждата от външната страна. Ако все още ти се струват дебели просто ги изтъни малко от долната страна. Никога не си скуби веждите отгоре защото изглежждат изкуствени ии не е добре

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Това със скубането от горе е мит ! Ако веждите са много буйни, трябва да се хванат малко и от горе. Мойте вежди ги скубя с конец, получава се много естествено. Има клипчета в нета как става, потърси .

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkMojo
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Попринцип не можеш да си променяш формата на веждите в taaz, а само даги изтънява
    Иначе като дадеш start make over и като си нагласиш снимката после трябва да отидеш на eyes и в тея категории, дето са отдолу под eyes последната е eyebrows
    Дано си ме разбрала
    Преди да отида но козметик си бях препавяла веждите с taaz.
    Занесох снимка и ми отговориха,че там правят по-големи чупки каквито всъщност е невъзможно (не са достатъчно дебели).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си