НЕ МОГА ПОВЕЧЕЕЕ !!!
Влюбен съм в най-добрата си приятелка .Познаваме се от много отдавна ,в един клас сме . Направо се самоунищожавам отвътре. Намекнах и многократно че не ми е безразлична ,но не мога да й призная .Страх ме е ! Не съм се сближавал и привързвал толкова с момиче досега и просто ме е страх ,данеби накрая всичко да всичко да се разпадне и да изгубя това приятелство . Няма да го понеса ,просто означава страшно много за мене и не искам когато се видим в училище да ме е срам да я погледна в очите.
Но пък вече немога да го изтърпя . Ревнувам страшно много ,макар че се старя да не го показвам . Настроенията ми се сменят супер бързо и в повечето време ми е супер тъжно.
Незнам какво да правя ,много ме е страх да рискувам ,защото ще изгубя много ! А и немога да разбера какво й е отношението към мен ,защото до вчера чатихме по 4 часа , а сега ми минава че не можела така да чати ,искала и да си върши работа на компютъра ,а после ми казва някакви работи как някакъв приятел й се оплаквал.
Не мога да се справям повече ,страшно много ми е тежко и вобще не ми се захваща с нищо ...просто немога да си я избия от главата ...но изглежда че при нея не е така
Моля само да проявите разбиране и ако няма какво да ме посъветвате ,просто прочетете друга тема !
Надявам се поне малко да ми олекне ...