.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Как да стане..

Добър вечер.
    На кратко моят проблем е следния: С едно момче съм от година,дори и повече. Обаче напоследък вече усещам някои промени в него. Като се абстрахираме от всичко останало,освен от думите,които ми казва някой път. По-точно думите с които се изпуска. По тях ясно си личи,че този човек просто вече не е достатъчно щастлив с мен. Вече не знам какво да правя.. Давам всичко от себе си,обаче явно проблема си е в мен.. Не знам какво повече трябва да направя. Живея в постоянен стрес и постоянно съм със сълзи на очите.. и не защото той не ме прави щастлив, напротив, хубаво ми е с него.. и то много. Станала съм нервно кълбо,защото ме е страх да не го изгубя.. постоянно обмислям всяко мое действие и дума от страх да не го изгубя или нараня. Нон стоп се засягам и от най-малкото , като дете.Започвам да го обмислям и да се чудя и мая,защо е станало еди си как и дали причината за това не се крие в мен.
    Не знам болна ли съм,каква съм. Искам да съм с този човек и наистина много го обичам, не искам да го изгубя. Какво да направя,за да спра да мисля нон стоп,че ще го изгубя и че греша.. как да си избия тези неща от главата ? Носят ми само проблеми и скандали с него,нищо хубаво.
    Благодаря предварително.

Просто говори с него, че се чувстваш така, че сте се отчуждили и ако той иска да сте заедно завбъдеще, трябва да намерите начин да преудолеете това. Не го мисли толкова, жените повечето и почти всеки път мислят някакви неща, които нямат нищо общо с действителността. (включително и аз) Успех и спокойноо

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    ++ Поговорете си и нещата ще се оправят !!! Обясни му как се чувстваш . По-добро решение според мен няма !

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    пати айде стига ,обичкам те мнооого .. веднага си те познавам по почерка
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

О, Боже... супер гадно ми става като чета такива неща
    Баси... няма вечни неща или пълно щастие..

Наистина поговори с него, и той да е искрен с теб. Помоли го да е напълно честен с теб. Малко ли сте преживяли заедно, за да е неискрен. Искай от него да каже как се чувства.
    По-добре, ако е изстинал, да те освободи от това страдание и депресия и да продлъжиш живота си. Надявам се, разбира се, просто да имате някакво сътресение, а не най-лошото, но все пак бъди готова за всякакъв развой на събитията.

И споко. Можеш и сама.
    Никога не се предавай!
    Ако той ти отвърне, че иска нещата да приключат (надявам се всичко да е идеално, разбира се), по-добре не стой с него, надявайки се да възпламениш нещо, и не поощярвай да е с теб само от съжаление, защото още повече ще се мъчиш.

Непременно поговорете обаче! Не може да живееш така, само да си премерваш думите и постъпките, да се държиш неестествено, да плачеш и т.н. ...
    Ако чувствата изстиват, го пусни да си ходи, а не се мъчи като правиш всякакви постановки, за да му угодиш.

Успех!
    Имаш цялата ми подкрепа макар и виртуално.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    аз съм въпросното момче ,а това са неща които не са точно така и аз ще си поставя за цел да опровергая всяка една думичка и всеки един страх в нея ,шото не по - малко си я обичам и ценя

обещавам че ще изгладя тези неща ,и си поставям за цел да няма такива проблеми занапред

Обичам си те Криси

мисля че темата е изчерпана ,лека вечер на всички
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

ooo
    по коледа стават чудесааа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си