- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩЩЩЩ!! Към момичетата !
мм немисля че въпроса ми е много по темата но има общо ! мм както всички знаем наближава Коледа обачее аз НЕЗНАМ какво да подаря на прияятеляя сии !!!НЯКАКВИ ПО ОРИГИНАЛНИ ИДЕИИ ??
Благодаря предварително !!
П.С : аа без тъпи изцепки и елементарни мнения МОЛЯ !
Що не разгледа другите теми?
квии темии бее сладък тряя ми по9бърз съвет и не ми е важно в коя тема съм го написала ?? Сещаш ли се ?
Като ти "тряя" разгледай другите няколко теми за подаръци на същата страница, или нямаш толкова сиво вещество за да осмислиш какво е т'ва?Първоначално написано от dollyy11
амм НЯМАМ извинете падам от МАРС !! Немисля че след като имаш елементарно мнение трябва да го изразяваш !![]()
Добре бе, бързащата, ние от къде да знаем кво харесва приятеля ти?
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
мм мисля че съм написала без тъпи изцепки ??примерен подарък искам нещо оригинално какво биха подарили другте ... БЪРЗАЩАТА хахахаха не не моля четете П.С
Опа кифличка![]()
Човека иска да ти помогне ти го нападаш,явно си супер зле.
Другото дето ме навява на тази мисал е,че щом неможеш да избереш подарък на приятеля ти,то значи него познаваш добре,а какво остава за нас?
хаха НАПАДАМ .. кифличкаа .. хахахахахх АЗ ЛИ НАПАДАМ ?? пфф хахахах познавам го достатъчно добре мога да твърдя смело ! Просто искам нещо различно оригиналноо ... а не всеки път нещо което му е любимо
Искаш оргинални идеи ли?Ок!
Купи му:
1 граната
1 кг туршия
2 тухли
300гр. утровни гъби
направи му свирка
ЕТО ти няколко 100% ОРГИНАЛНИ ИДЕИ,без послната,тя не е оргинална,ама реших да я вмъкна
Купи му плиушено сърце,мисля че това най-малко очаква и наистина ще го изненадаш![]()
dark40 < хаха доста оригинално![]()
anonimen благодаря ти и това е идея
)
аууууууууууууууу а за мойте идей нищо неказа нали...реве реев,че неи дават идей,а пък после неодценява труда ми.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. ще остана без коментар за твойте идеи
Неблагодарна работа....типично за кифлите![]()
![]()
![]()
Ти си адски просто парче, хем искаш да е оригинално, хем някой друг да ти го каже.Първоначално написано от dollyy11
просто ?? хахах а ти пък си ТЪП селянин !!!казах че не искам ЕЛЕМЕНТАРНИ мнения и ТЪПИ изцепки в темата не четеш ли .. или НЕМОЖЕШШ ?? а тоносно тоя прост израз "кифла" ... братлее знаеш ли какво означава въобще .. мога да кажа СМЕЛО че със сигурност не съм този тип момичета..на какво да ти се отблагодаря ??Може би на простия коментар
![]()
![]()
![]()
ти си зле момче
Подари му плЮшено мече и го прегърни![]()
spopi амии колекционира разнии ключодържатели и т.н на ферари ама има достатъчноо :Д ... тренира въъв фитнес ..само .. :
Е такива като тебе не трябва да си имат и приятели..Неблагодарна курва..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Съгласна съм.Първоначално написано от spopi
п.п. Може да не си кифла и да не си проста, ама си неграмотна.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
fucked амм и що така рещи бе ?? аа такива като теб и да живеят не заслужават !!мм неграмотна .. дабе както казах падам от МАРС
![]()