.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Ти наистина си няк'ва отрепка, хората се опитват да ти дадат отговор на въпрос - на теб не ти изнася. Като не ти изнася не влизай да цирикаш за помощ, ами отивай там от селското магазинче да избереш нещо.. Предполагам имате магазин, все пак в интернет си успяла да влезеш.

твои голи снимки..да събира материал момчето ..

Цитирай Първоначално написано от dollyy11
    мм мисля че съм написала без тъпи изцепки ?? примерен подарък искам нещо оригинално какво биха подарили другте ... БЪРЗАЩАТА хахахаха не не моля четете П.С
    Хем искаш да е оригинално , хем искаш да е като на другите...

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    fucked амм и що така рещи бе ?? аа такива като теб и да живеят не заслужават !! мм неграмотна .. дабе както казах падам от МАРС
    просиш си бан-а
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

РАДВАМ СЕ !! ако искате ме банвайте бе !! Аз незнам койй почна да ме псуваа да ми вика че съм к***а ... ТОЙ ЗНАЕ ЛИКВО Е ТВА БЕЕ .. БОЖЕЕЕ ... ми айде бе баннете ме !!!

момиче за да ти дадат съвет дай малко инфо за момчето .... ко си се разбушувала успокой се

просто ?? хахах а ти пък си ТЪП селянин !!! казах че не искам ЕЛЕМЕНТАРНИ мнения и ТЪПИ изцепки в темата не четеш ли .. или НЕМОЖЕШШ ?? а тоносно тоя прост израз "кифла" ... братлее знаеш ли какво означава въобще .. мога да кажа СМЕЛО че със сигурност не съм този тип момичета..на какво да ти се отблагодаря ??Може би на простия коментар ти си зле момче
    абе ако той е "ТЪП" селянин незнам ти какво си , момчето най-спокойно се опита да помогне а ти като няква хиена го нападна
    а относно темата (както видях по горе) к'во очакваш ние да ти помогнем , все пак не излизаме ние с твойто гадже
    [/img] http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://images.cdn.fotopedia.com/flickr-307903280-image.jpg&imgrefurl=http://www.fotopedia.com/wiki/Water_polo&usg=__D2IDhKVUN6fpGR9wmhFQlKoocF8=&h=53 2&w=800&sz=194&hl=bg&start=30&zoom=1&tbnid=tWvKBlq ck2i3mM:&tbnh=156&tbnw=208&prev=/images%3Fq%3Dwaterpolo%26hl%3Dbg%26biw%3D1276%26bi h%3D839%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C755&itbs=1&iac t=hc&vpx=573&vpy=270&dur=3167&hovh=183&hovw=275&tx =164&ty=132&ei=7ukNTZCuOYifOpyZhJIJ&oei=4OkNTfbvOI Kx8gPDroGFBw&esq=2&page=2&ndsp=20&ved=1t:429,r:7,s :30&biw=1276&bih=839[/img]

Аман от олигофренчета..Дават й съвет да погледне в другите теми, тя се нахвърля като ястреб.Искала оригинално..Като отвориш тема нали и на тебе същите работи ще ти предложат, бе?
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

АРЕ БЕ ЧАКАМ БАН !!!! АЗ ЛИ ПОЧНАХ ДА СЕ ЗАЯЖДАМ ПЪРВА БЕ ПРОСТАК СМОТАНН АРЕЕ У ЛЕВО БЕ ПИСНА МИ ОТ ТЪПИ КОМПЛЕКСАРИ БЕ !! .. ДРУГИТЕ ТЕМИ ДРЪН-ДРЪН АЙДЕ НАМЕРИ МИ ЕДИН ОТГОВОР В ДРУГИТЕ ТЕМИ БЕ !!!! ПИТАХ НЕЩО ВИЕ СЕ НАХВЪРЛЯЯТЕЕ ОО МА ЩО НЕ СИ ЕБЕТЕ МАЙКАТА БЕ !

Повече от фен
    просто ?? хахах а ти пък си ТЪП селянин !!! казах че не искам ЕЛЕМЕНТАРНИ мнения и ТЪПИ изцепки в темата не четеш ли .. или НЕМОЖЕШШ ?? а тоносно тоя прост израз "кифла" ... братлее знаеш ли какво означава въобще .. мога да кажа СМЕЛО че със сигурност не съм този тип момичета..на какво да ти се отблагодаря ??Може би на простия коментар ти си зле момче
    Не искам да се заяждам, но не можах да се сдържа. Как може да пишеш дума с главни букви, щом не знаеш да я напишеш правилно? НЕ МОЖЕШ се ппише.

АРЕ БЕ ЧАКАМ БАН !!!! АЗ ЛИ ПОЧНАХ ДА СЕ ЗАЯЖДАМ ПЪРВА БЕ ПРОСТАК СМОТАНН АРЕЕ У ЛЕВО БЕ ПИСНА МИ ОТ ТЪПИ КОМПЛЕКСАРИ БЕ !! .. ДРУГИТЕ ТЕМИ ДРЪН-ДРЪН АЙДЕ НАМЕРИ МИ ЕДИН ОТГОВОР В ДРУГИТЕ ТЕМИ БЕ !!!! ПИТАХ НЕЩО ВИЕ СЕ НАХВЪРЛЯЯТЕЕ ОО МА ЩО НЕ СИ ЕБЕТЕ МАЙКАТА БЕ !
    За кво ние да ти ги търсим отговорите, на теб ти трябват - ти си ги търси. Или не можеш...
    Ние наще майки няма да ги таковаме, но не знам кой се е навил да такова твоята.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    dollyy11, мина всякакви граници!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си