- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Стар облик на фейсбук
някой знае ли как да си го върна?
голяма боза е това новото![]()
Хи-хи аз си останах със стария вид![]()
Audio ergo sum
При мен сам се активира. Просто една сутрин се събудих с него.
С него ли се събуди?Първоначално написано от shadow4e
![]()
Жицата, жицата на тролея, вървя под нея, пуша и се смея..
Фейспалм...Първоначално написано от shadow4e
Ти дори не си с него.![]()
Активира се ръчно след като те попитат дали искаш. Сигурно имаш предвид, че на сутринта някои хора са го били активирали.
Много си неориентирана...![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
С него си лягам и с него ставам! :ДПървоначално написано от WinstonSmith
Не е цялостна промяната, но някакви неща се промениха в моя профил, за другите ми е ясно.
Ииии я си помисли кой на кого казва, че е неоринтиран.![]()
общо взето колкото и гаден да е един облик, като му свикнеш не е особено приятно да ти треснат някъв нов напълно различен..Първоначално написано от manliftingbanner
Също когато преди години промениха доста вида на last.fm. Доста оплаквания имаше, ама свикна народа.
Audio ergo sum
мен никакво впечателение не ми прави, пак всичко е удобно.
то густо, то пусто
не знам за ласт.фм и тийнпроблем, но когато промениха визията и цялата основа на дата.бг - отлива беше огромен и форума залезе...а беше институция едно време...времето на фрии сървърите еххх..
Датата отначало като я пуснаха със новия облик все имах чувството, че като търся нещо ми излизат по-малко файлове от преди.
Силно се надявам новият облик на фейса да си остана само по желание. Ще е много кофти, ако променят всички профили.
На мен онзи ден за няколко минути, профила ми 2 пъти се обновяваше и след това се връщаше към стария облик.
Сега съм си със стария! Ако ще зависи от мен, не бих го променила.
И спря да се върти за миг земята..
same here. Веднага видях неколко юзъра дет веднага се нахвърлиха на новата екстра, ама аз пък така можах да вида, че всъщност много яко съкс и даже избягвам да посещавам 'новите профили' сегаПървоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
ще видиш ти, нема останеш подминатПървоначално написано от StolenBliss
![]()