.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Ъпгрейд на Настолния ми компютър.

Значи може ли да се клокне процесора ми интел целерон е3300 2.5 гхз да стане от 2 на 3 ядрен.И видеокартата ми интел гма 4500 от 256мб собствена памет да стане на 512-1 гб?И ако да как кажете.Че съм новачка в тези работи?И целта ми е да ми тръгва гта 4.И компа ми е с 2 гб ддр2 и 500 хард диск.

Да, видео картата да стане на GTX 580 пък процесора на i7. Може, с една отверка малко настройки да напрайш и си ти човека
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Поста ме позабавлява доста Не, не може

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Аз предлагам да се клокне харда на 1 тб минимум.
    Нямаш ли такова копче ?

То ги прави тея работи само...

а от биоса нещо не може ли да стане?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V

Да, видео картата да стане на GTX 580 пък процесора на i7. Може, с една отверка малко настройки да напрайш и си ти човека
    Ти пък, само GTX 580, направо се клоква на GTX 590 или HD6990, пък i7 ще е с архитектура Sandy Bridge, рам-та има опция да се клокне до DDR4, пък хард диска до 4TB и бонус SATA4 интерфейс.
    Пък ако се пипне нещо от биоса, ще се отключат още ядра на процесора и ще има общо 128 ядра, със HT ще станат общо 256, рам-та ще скочи до 2ТБ, пък видеокартата ти ще има 8192бит шина.... (ай стига толкова, че АЕЦ-а не може го захрани това нещо )

Цитирай Първоначално написано от bantachanta
    Moжеш да си оувърклокнеш процесора, но при наличието на вградена видеокарта, е безсмислено защото игри няма да играеш така или иначе.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Особено GTA IV
    По-добре вложи малко кеш и си вземи НОВ компютър.

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Moжеш да си оувърклокнеш процесора, но при наличието на вградена видеокарта, е безсмислено защото игри няма да играеш така или иначе.
    А на лаптопа ми,с нвидиа гт310м и интел пентиум т4400 2.2,може ли да се клокне и да стане 3 ядра?

Може към 2.59129 ядра.

С клокване не се добавят ядра.Все едно да ти направят операция и да ти сложат 2-ра глава.

Може към 2.59129 ядра.

С клокване не се добавят ядра.Все едно да ти направят операция и да ти сложат 2-ра глава.
    А какво може да се добави?И как?

Супер фен
    Може към 2.59129 ядра.

А какво може да се добави?И как?
    Можеш:
    Клок на процесора, това означава да му се повиши работната честота, а и от там производителността му.
    Клок на паметта, увеличаване на честотата на паметта и намаляване на латентностите.
    Клок на видеокартата, увеличаване честотата на ядрото, паметта на видеокартата....

При клокването не се добавят ядра, нито рам.
    Като те гледам, не разбираш. По-добре недей се занимава с клокване, защото е опасно. Можеш да изгориш бая компоненти по компютъра си така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си