.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен

Искам да се науча!

Искам да питам за две неща.Първо много искам да се науча да си слагам сенки да смесвам два или повече цвята и също така да си слагам правилно ружа.Никога не успявам да си го сложа както трябва една приятелка ми го беще сложила веднъж и ми бесхе обеснила че трябва да си глутна бузите и да очертая така скулите но пак не се получи. Другият ми проблем, е че искам да се науча да правя циганско колело. Някой ще ми обесни ли подробно какво точно да правя?

Във vbox и youtube има много клипове, в които добре е обяснено как да нанасяш сенки, руж и т.н. Например тези са хубави: http://vbox7.com/user:ayacuervo?p=allvideos
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Повече от фен
    Най -добре си потърси кой да те научи на основите на гримирането.
    Мен така ме учи една гримьорка - разбира се не безплатно, но си струваше. Инак е страшно скъпо да караш професионален курс, а и не ти е необходим зж ежедневието.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Относно преливането на цветовете - става много лесно, ако използваш четки. Просто с чиста четка преливаш двата цвята... трудно е за обяснение така, но има наистина доста клипове, в които нагледно е обяснено. Относно слагането на ружа - най-естествено седи според мен като се усмихнеш широко и го сложиш в/у най-изпъкналата част от бузите си /ябълки май й казваха на тая част/. Ако имаш суха кожа може да използваш кремообразен руж, макар че аз лично предпочитам прахообразния. Трябва много добре да го прелееш и размажеш. Това доста трудно се получава с четчиците, които продават заедно с ружа, аз лично обожавам №116 на МАС, перфектна е за целта
    Дано да съм ти била от полза и успех

Виж michellephan , bubzbeauty , gashisyourfriend и bethainy в youtube (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си