- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шалчета ..
Къде в тъпия Плевен, има магазин/и с голямо разнообразие на шалове, шапки, ръкавици и т.н?!Обиколих всички по центъра, където тук-там имаше, но са или грозни или твърде скъпи за вида си.
Някой нещо да каже, щото се ядосвам вече?!Когато обикалям за други неща, винаги си харесвам шалчета, а сега когато точно тях търся - нищо не намирам.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Мии не точно, защото или ще са в комплект или ще са скъпички.А аз искам само шал.
Трябва да има някой магазин, с огроомен избор на тези работи .. но не загрявам къде.![]()
ами нз.аз лично си поръчах от един онлайн сайт шал и отделно ръкавички и мн им се кефя))
ами нз.аз лично си поръчах от един онлайн сайт шал и отделно ръкавички и мн им се кефя))
а може ли да дадеш сайтчето че и аз си търсяПървоначално написано от kiki1991
![]()
Ето сайта : http://aukro.bg/92464-damski-drehi-shalove_0.html
От там си поръчах два бели шала и едни ръкавички..въпреки че много повече ми харесаха други))ама все пак не мога да си кушя всичко
![]()
В макси центъра на 2-рия етаж има един магазин с гердани, гривни и тем подобни и там има много шалчета. Хубави са и са 6лв. някъде.![]()
![]()
![]()
sweetlv знам,че там има, но зимни ли са !?Защото аз последно ходих преди 2 месеца някъде и си имаше от онези тъничките, които не стават за зимата, смисъл няма да топлят?!![]()
Аз продължавам да си слагам от по-тъничките и мога да ти кажа , че супер много топлят + това го няма онова ужасно 'боцкане' !![]()
To infinity and beyond.
Аз от мола си взех плетен шал за 8 лв. и много си го харесвам .. Топли ми, харесва ми как изглежда и не беше в комплект.Не съм от Плевен де, обаче би трябвало и в Плевен да има хубави шалове ..
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Според мен молът в Плевен е скъп и шал по евтин от 20лв няма да се намери. Иначе в макси-то има и зимни шалчета.![]()
Мда, тука мола е огромна пародия на мол, с надути до небето цени.![]()
Иначе мерси, ще проверя и в Макси-то.
Други предложения ?![]()
Сетих се за още едно местенце, където има шалчета.Отдясно на мола в уличката има един магазин за сладки работи и там някъде до него е магазин специално за шалове, шапки и ръкавици. Надявам се си ме разбрала, колкото и малоумно да го обясних.
![]()
до книжарница сребрима прима има два аутлета единия на Z-store и др не го знам, та в единия се продават колани, шалове и има добре попадения понякога, погледни. др място е мода италя до театъра
В този магазин беше първото място, което проверих.Да, имаше хубави, но не каквито търсех аз.Искаше ми се комплект - шал,шапка и ръкавици, но там беше цели 30лв.Първоначално написано от sweetlv
И се отазах от комплектите - поотделно ще си купувам.
katericArofl за магазина до театъра разбрах, ще проверя, но тази книжарница нищо не ми говори, като име.Къде точно се намира !?![]()
не искам да правя нова тема и за това ще попитам тук..къде в плн има Бял спрей за коса
![]()
![]()
but with the moon in the sky , who wants to be alone
Аз си купих от Макси Центъра шал зимен за 4 лв много топли и прилично изглежда не е грозенпотърси там има не са лоши има ги и в комплекти с шапка ..
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
В кой магазин точно !?Онзи с джаджите на 3 етаж ли !?Първоначално написано от Lian4ety
![]()
Ми да те отвориха нов на мястото на Рефана дето беше за сапуни и т.н и там се продават само готови неща шалчета, шапки, герданчета и т.н . Не в стария дето ги правеха, а другия и са на приемлива цена повечето неща зависи до колко пари си търсиш, защото шала ми беше 4лв, а шапката 10 лв .![]()
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Еееее супеер.Утре съм първа там!!!![]()
![]()
Радвам се, че помогнах!! Дано си намериш![]()
Похвали се ако си купиш, че съм замислила да си взема още някое шалче![]()