Може би ще ме сметнете за доста голяма,че да пиша такива теми,но..
Пишем си с едно момче по скайп и от 1 месец все се уговаряме да излезем.Първо се уговорихме,ама на него му се обадиха да кара някви хора изрън града.После не си писахме няколко дена.Или само с 3-4 думи-как си?-Добре,а ти? и аз.Усмивка!Усмивка.И аз бях го питала не искаш ли да си пишем-и той искам ама нз кво да кажа.И след 3-4 дни пак ми писа,щяхме да се видим миналата седмица в понеделник.Той ме питаше кога ще пием кафе и аз казах понеделник-а тогава беше още петък.Събота ми писа,питаше ме дали ще се видим понеделник и аз казах ДА.Но не се бяхме уточнили за час.В неделя му писах,цял ден стоя на компа,във фейса,него го нямаше.След няколко дни май пак аз му писах или нз какво стана точно. Но ми каза че си стоял утях защото тогава падна снега и не можел да се климатизира.Вчера той ми писа аз бях мн щастлива от този факт.Той си бил у тях и пиел бира и аз викам и аз искам.Той каза айде идвай,нали ще спиш унас ала бала.След малко спря.Писа ми след 2 часа,каза че негови приятели дошли на гости и той ме забравил .Каза че ще се реваншира на следващия купон ще съм първата поканена и после отиде при гостите.Днеска пак ми писа.Аз искам да му кажа вече да се видим,ама неискам да изглежда се едно аз го насилвам,аз го карам.Искам да излезем,ама не аз да го карам а той да се сети.Какво да правя