.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...

Да започнем начисто

Не знам дали има таква нема,но мисля,че ще е интересна.Една малка равносметка за изминала година.На какво ви научи...който иска може да сподели какво иска да направи за предстящата нова година.Какво иска да остави в миналото и какво ще направи занапред. : )) ;p
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Научих се, че на моменти трябва да си егоист и да мислиш повече за себе си, за да си истински щастлив!

Супер фен Аватара на Me4encety
    научих,че няма значение кой те мрази,а кой те обича и че не трябва да лазиш в краката на момче само защото си го харесала.искам да оставя в миналото всички проблеми свързани с моето момче.а за новата година искам просто да Той да ме обикне

Ще ми се истинската любов да навести и мен

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от MedSestrata
    Научих се, че на моменти трябва да си егоист и да мислиш повече за себе си, за да си истински щастлив!
    В моя случай е точно обратното... понеже прекалявам с егоизма, научих се, че понякога трябва да оставиш себе си за малко на заден план... Но... не че има голямо значение, аз постоянно уча уроци и постоянно допускам същите грешки... Съдба.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Повече от фен Аватара на punksss
    Научих, че дори и при най-добрите приятели трябва да имаш едно на ум... Също, че след всяко лошо нещо има и нещо добро... Абе... Много неща научих

Голям фен Аватара на CR0W
    Научих се да обичам всичко,защото нищо не е трайно,а чак когато го изхубиш разбираш колко е ценно за теб.

novasum
    nirvana13

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си