- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да започнем начисто
Не знам дали има таква нема,но мисля,че ще е интересна.Една малка равносметка за изминала година.На какво ви научи...който иска може да сподели какво иска да направи за предстящата нова година.Какво иска да остави в миналото и какво ще направи занапред. : )) ;p
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Научих се, че на моменти трябва да си егоист и да мислиш повече за себе си, за да си истински щастлив!![]()
научих,че няма значение кой те мрази,а кой те обича и че не трябва да лазиш в краката на момче само защото си го харесала.искам да оставя в миналото всички проблеми свързани с моето момче.а за новата година искам просто да Той да ме обикне
Ще ми се истинската любов да навести и мен![]()
В моя случай е точно обратното... понеже прекалявам с егоизма, научих се, че понякога трябва да оставиш себе си за малко на заден план... Но... не че има голямо значение, аз постоянно уча уроци и постоянно допускам същите грешки... Съдба.Първоначално написано от MedSestrata
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Научих, че дори и при най-добрите приятели трябва да имаш едно на ум... Също, че след всяко лошо нещо има и нещо добро... Абе... Много неща научих![]()
Научих се да обичам всичко,защото нищо не е трайно,а чак когато го изхубиш разбираш колко е ценно за теб.![]()
novasum![]()
nirvana13![]()