- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му призная ли ?
Здравейте,
казвам се Ана и съм на 17 години..
Наскоро се запознах с едно момче и излизаме на кафе. Той се държи адски мило с мен.. знам че има чувства към мен, но може би го е срам да си признае.. ако нямаше интерес нямаше да ме търси. Когато се разделяме винаги ме прегръща силно, а след това ми пише в скайп. Да му призная ли, че го харесвам или да изчакам той да направи първата крачка ?![]()
Кажи му,не го оставяй да се мъчи повече :Д
кажи му
не го мъчи повече
Кръв,черва и хруптящи вокали!
е добре
добре, дано да се получи
мс за съветите !
![]()
ама кажи дали се е получило после![]()
Живота е такъв, какъвто е!
естествено![]()
Действай !
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
+1Първоначално написано от MedSestrata
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Естествено че трябва да му кажеш.. още повече щом мислиш че има чувства към тебСе пак повечето момчета са доста по-срамежливи от нас и няма да посмеят да направят първата крачка..
УСПЕХ!![]()
Както и другите, така и аз съм на мнението, че трябва да действаш. Той е сигурен в своите чувства, но най-вероятно не е сигурен дали и ти изпитваш същото към него, за това и не прави първата крачка. След като обаче ти си сигурна в своите и неговите чувства, давай!![]()
Все пак,ще е интересно как са се развили нещата (;Първоначално написано от Ssummerjam
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не чакай и не прави глупости,за да не го залъжеш.Не се прави на недостъпна.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
1.Много ми е зор как се казваш.
2.Защо трябва да му признаваш? Както и той на теб. Защо трябва да ти казва нещо, което доказва? Защо жените сме такива тъпанарки? Защо след като знаем, че на мъжете не им е кеф да го казват, а доказват, ги караме да правят второто? Защо нон-стоп се нуждаем от устно уверение в нещо и драма в промишлени количества? Защото сме неуверени или просто лигави, смешни същества? Защо? Защо? Защо? Защо?
нема кфо да му казваш.. признаваш..
като се видите.. пред сички му се нахвърляш и яко го хващаш за онаа раота и се остави хормоните да те водят![]()
![]()
миланов миланов къф си лош ;хх
.. ами признай му .. щом и той има чувства към теб и го знаеш давай ти си на ход![]()
намекни му ..покажи му по някакъв начин![]()
Hostis Honori Invidia
Ако си сигурна му кажи. Въпреки, че беше същата ситуация с мен и се реших да призная и накрая го попитах ''А ти? Искаш ли да сме нещо повече? '' и той ми отговори ''Не знам. " Коетоооооооооооо ме срази и оттогава никога първа не съм признавалаНо това е единичен случай. Айде успех!
![]()
+2Първоначално написано от Ssummerjam
![]()
интересно и правилноПървоначално написано от TheNewReligion
хЪх...