- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въобразявам ли си глупости или ... ?!
Начи ... неска си лежим с гаджето ми (ходиме от 1 година и 3 месеца) и телефона му звъни ... той ми вика "ква е тая" , демек , че е момиче .. и вдига той , наистина се чуваше женски глас ... и си говорят нали и накрая тая явно му е казала "мъчно ми е за теб" защото той й отговори "и на мене ми е мъчно за теб " после се разбираха кога да се видят абе изобщо ...и аз останах ей така О.О ... до сега никога не се е случвала подобна простотия ... затваря той и аз му викам "ква беше тая дето много ти е мъчно за нея ?! " и той ми се усмихва някво мазно и аз му викам "не ми се подсмихвай кажи ми коя беше тая ?! " и той ми вика че била на най-добрия му приятел сестра му ?!?!?!! WTF ?! Или аз съм прекалено ревнива или той си има друга или просто ми се прави на интересен ... и все пак трябва да има някво уважение , кво ли не съм направила за него ...
Обичам !
Може наистина да е сестра му. защо веднага първо си мислите най-лошото. Ако не беше нямаше да говори толкова спокойно пред теб с нея, щеше да се скрие или да отложи разговора. Освен ако не е адския лъжец о не се владее много добреНо според мен всичко е наред
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Не мога точно да разбера случая ти, доста е странен. Надали ти изневерява, в смисъл, не вярвам, че ще говори с другата си по телефона пред теб. Трябвало е да бъдеш по-настоятелна в питането си коя е.
Животът е адът описан в Библията!
ами кво подяволите беше тва "и на мене ми е мъчно за теб" ... би ли говорил така на сестрата на най-добрия си приятел ?! не знам и аз много съм ядосана ...
Обичам !
Ааа сестрата на най-добрия му приятел. Аз разбрах, че е неговата сестра.Това вече е друго. И все пак мисля, че няма проблем. Не би говорил пред теб с нея така
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Спри с тая ревност, нямаш причина.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Понякога е добре да не знаем някой работиЗабрави за случилото се и продължете напред
![]()
мошно ти изневерява
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Може пък просто да те дразни, ако тя му е казала "Мъчно ми е за теб." и той иска да не разбереш за какво си говорят, може да каже "И на мен"![]()
Все пак поразпитай го, но е вероятно да е искал да събуди женската злоба у теб.
Кирилица!
kalpazanka
Ако четеш това.. благодаря за всички хубави мигове. Прощавам ти всичко,прости ми и ти.
Сега е време да продължим. Бъди щастлив където и с която и да си
Съгласна съм. Само дето недей да го разпитваш. Той вероятно точно това е очаквал.Първоначално написано от sundayy
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
само те дразни
може би не му обръщаш достатъчно внимание![]()
Има си друга, т'ва е ясно. А вдигането пред теб си е било чист намек да хващаш пътя.
Чувствай се свободна и ти да си гукаш с други момчета по телефона.![]()
all day... all night... what the fuck?!
или са просто приятели или може би се опитва да те накара да ревнува
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ФИЛМ ... по спокойно де и да имаше друга нямаше да говори с нея точно пред теб![]()