.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Въобразявам ли си глупости или ... ?!

Начи ... неска си лежим с гаджето ми (ходиме от 1 година и 3 месеца) и телефона му звъни ... той ми вика "ква е тая" , демек , че е момиче .. и вдига той , наистина се чуваше женски глас ... и си говорят нали и накрая тая явно му е казала "мъчно ми е за теб" защото той й отговори "и на мене ми е мъчно за теб " после се разбираха кога да се видят абе изобщо ...и аз останах ей така О.О ... до сега никога не се е случвала подобна простотия ... затваря той и аз му викам "ква беше тая дето много ти е мъчно за нея ?! " и той ми се усмихва някво мазно и аз му викам "не ми се подсмихвай кажи ми коя беше тая ?! " и той ми вика че била на най-добрия му приятел сестра му ?!?!?!! WTF ?! Или аз съм прекалено ревнива или той си има друга или просто ми се прави на интересен ... и все пак трябва да има някво уважение , кво ли не съм направила за него ...
    Обичам !

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Може наистина да е сестра му. защо веднага първо си мислите най-лошото. Ако не беше нямаше да говори толкова спокойно пред теб с нея, щеше да се скрие или да отложи разговора. Освен ако не е адския лъжец о не се владее много добре Но според мен всичко е наред
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не мога точно да разбера случая ти, доста е странен. Надали ти изневерява, в смисъл, не вярвам, че ще говори с другата си по телефона пред теб. Трябвало е да бъдеш по-настоятелна в питането си коя е.

Животът е адът описан в Библията!

ами кво подяволите беше тва "и на мене ми е мъчно за теб" ... би ли говорил така на сестрата на най-добрия си приятел ?! не знам и аз много съм ядосана ...
    Обичам !

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Ааа сестрата на най-добрия му приятел. Аз разбрах, че е неговата сестра. Това вече е друго. И все пак мисля, че няма проблем. Не би говорил пред теб с нея така
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Супер фен
    Спри с тая ревност, нямаш причина.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Понякога е добре да не знаем някой работи Забрави за случилото се и продължете напред

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    мошно ти изневерява
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Може пък просто да те дразни, ако тя му е казала "Мъчно ми е за теб." и той иска да не разбереш за какво си говорят, може да каже "И на мен"
    Все пак поразпитай го, но е вероятно да е искал да събуди женската злоба у теб.

Кирилица!
    kalpazanka
    Ако четеш това.. благодаря за всички хубави мигове. Прощавам ти всичко,прости ми и ти.
    Сега е време да продължим. Бъди щастлив където и с която и да си

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от sundayy
    Може пък просто да те дразни, ако тя му е казала "Мъчно ми е за теб." и той иска да не разбереш за какво си говорят, може да каже "И на мен"
    Все пак поразпитай го, но е вероятно да е искал да събуди женската злоба у теб.
    Съгласна съм. Само дето недей да го разпитваш. Той вероятно точно това е очаквал.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

само те дразни
    може би не му обръщаш достатъчно внимание

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Има си друга, т'ва е ясно. А вдигането пред теб си е било чист намек да хващаш пътя.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Чувствай се свободна и ти да си гукаш с други момчета по телефона.
    all day... all night... what the fuck?!

Обичам !

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    или са просто приятели или може би се опитва да те накара да ревнува
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    ФИЛМ ... по спокойно де и да имаше друга нямаше да говори с нея точно пред теб

Всичко е възможно на този ..... свят ...
    Обичам !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си