- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте реагирали ?
Да започна с малко инфо : харесвам едно момче от началото на годината ,не се познаваме лично (в едно училище сме).Понеже съм много срамежлива и не мога ей така да отида да се запознаем реших ,че след като е натрупал снега ми се е отворила възможност ,та идеята ми е да го цапардосам със снежна топка и да му кажа нещо подобнио :"О,извинявай припознах се ,междудругото как се казваш".![]()
И главният ми въпрос е :Как бихте реагирали ако някой момиче/момче ви удари със снежна топка дали ще я напсувате или нещо подобно
Аз не бихЕ, зависи къде и колко силно ме цапнеш...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ако е с онези шушлякови якета по добре го уцели в краката,зашото може да не осети :Д :Д ,но идеята ти е много добра.Ако имате общи познати разпитай насам-натам
![]()
Идеята е добра според мене , но гледай да го оцелиш в крака или някъде където няма да го заболи особено , колкото да хвърли вниманието си върху тебе.![]()
по-добре се съборете взаимно в снегаии застани над него и кажи-здрасти
та така де-отплеснах се ,иначе сладка е идеята![]()
Ем ако ме уцели момиче ще се разсмея.Но за твоят принц на бял кон незнам.Ако е с по-мек характер го оцели,но ако мислиш че ще се ядоса недей.
Успех с мисия бяла топка.
Метни я пред него. Хем няма да рискуваш да те погледне гадно, ако си го уцелила, хем ще тръгне да се оглежда за "нападателя".
P.S. И внимавай къде целиш, 'щото веднъж уцелих един съученик, ъъ..... малко по-надолу, отколкото ми се искаше![]()
Олее и аз съм си набелязала едно момче от началото на годината ще взема да се възползвам от идеята тидано да нямаш нищо напротив
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Аз мисля ,че е по-добре направо да му се нахвърлиш и като паднете и двамата на земята да кажеш " Упсс , извинявай подхлъзнах се ! " и ако не се ядоса му подаи ръката си да се исправи и се представи.Леле много филми гледам ! Но пробваи може и да подеиства !
![]()
![]()
Давай смело ,ще се радвам ако успееш!Първоначално написано от qsiii
Аз ще се пробвам в понеделник ,ако още има сняг( почна да валии),а ако няма може да се подхлъзна "погрешка" и да го бутна
не знам дали ще ми стигне смелостта, но ще дам всичко от себе си! Благодаря за съветите на всички
![]()
![]()
По-добре недей. Казвам ти го като човек, който мрази снега.
Ако и той е като мен, не би ти обърнал никакво внимание.
По-добре преодолей срама си и се запознайте по по-нормален и спокоен начин.
И спря да се върти за миг земята..
Добра идеяАко е хлъвгаво може да се подхлъзнеш и да паднеш умишлено пред него/до него и да му поискаш помощ и така да го заговориш
![]()
Хах, много оригинална идея. Мен, някой ме оцели първо ще се огледам кой е. Тъй, че най-вероятно ще подейства. Пробвай и после разкажи какво е станало и дали е подействало.Но и това с подхлъзването е алтернатива, но пак трябва да има сняг.
Първоначално написано от lilm
![]()
![]()
доста добра идея,изпробвай я
не се изказвай неподготвен,прасе
абе това момче не излиза навнка бееама нищо пък утре имам физкултура с неговия клас ще го ударя с топката или ще го настъпя силно
а при тебе мацко какво стана![]()
И аз не бих. Иначе успех с идеята дано помогне..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Идеята направо цепи мрака.. аз сиг. първо бих се ядосал и бих се обърнал да видя кой е толкова крив , но пък ако видя че е момиче и ако ми хареса сам бих отишъл при нея
![]()
Идеята е много добра,вече ще знам че ако момиче ме уцели то няма да е случайно![]()
![]()
Иначе аз не бих се ядосал,това наистина е много добра идея и само пак да завали във Варна и ще я използвам срещу едно момиче само че ще я променя се пак няма да е добра идея да оцеля момиче
![]()
>>DjBelev<<
Добра идея. Вземи снежна топка, цапни го по гърба леко, и после ще кажеш: О,извинявай,припознах те с един приятел.
Сигурно ще каже: няма проблем, и така заговорете се и ще се запознаете.![]()
Още ли не си го оцелила?Нямам търпение да чуя за резолтата.![]()
novasum![]()
nirvana13![]()