- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Тъпите ми родители!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
+Първоначално написано от miminko
И като си на 15, к'во? За много възрастна ли се имаш? Като почнеш да изкарваш пари със собствен труд, да ги разпределяш за сметки и едно ей такова като тебе, което те нарича "тъпа" с цялата си наглост, тогава се замисли колко смешна си изглеждала с неграмотно написаните си постове.
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
И аз бях същата на твойта възраст. Все се тръшках, че приятелките ми ходят по нощни заведения, стоят до по-късно навън, а мен все не ме пускаха и все имах вечерни часове... Накрая просто постепенно почнаха да ми дават свобода. Първо ми увеличиха времето навън, после почнаха да ме пускат по детски дискотекии накрая и по купони, но винаги държаха да разговарят с родител
Докато се усетя вече бях станала пълнолетна и можех да правя каквото пожелая. Повярвай, нощните дискотеки са до време. В началото супер много ти се ходи, но после ти омръзват. Когато направих 18 имаше един период, в който сигурно в продължение на 102 месеца през ден обикалях дискотеките и след това ми писна. Сега ходя рядко
Номера е да се въоръжиш с много търпение и да разговаряш нормално с тях като възрастен с възрастен, а не да им ревеш, да се тръшкаш и да си крещите. Това няма да помогне
Постепенно, постепенно ще ти отпускат юздите. Ама ти все пак си на 15 - не си мисли че си достатъчно голяма да се предпазваш сама. Живота наистина стана толкова напрегнат и опасен и родителите ти целят да те предпазват така че не им се сърди
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от miminko
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от shutUp
![]()
![]()
![]()
И мене не ме пускат на нощна, а съм на 17.И пак към 8 мрънкат да съм се прибирила, така че споко, има и по-зле от тебе...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Според мен,докато си под техния покрив ще трябва да се съобразяваш с тях. Все пак нормално е да се притесняват за теб. Нищо,че си с родителите на това момиче.Има всякакви хора,знаеш ли колко им е акъла.Все пак ако толкова искаш да отидеш - говори с тях, заслужи им доверието.![]()
Първоначално написано от TheBeliever
След 18 вече си свободенНа мен лично мама ми беше казала,че щом навърша 18 ще мога да правя каквото си искам.
![]()
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
Първоначално написано от brokeninside13
![]()
Явно ти нямат достатъчно доверие.А и си малка.Бъди по-добра с тях и се дръж нормално,без мрънкания;радвай се на нещата,които правят за теб и на животът ти с тях,защото след време може и да се усетиш,но да няма кога да си с тях...
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Rage?!
Честно,стига глупости...Първият коментирал е прав/а-докато си с тях ще се съобразяваш,искаш или не.Родителите ти си имат техни причини,били те правилни,или не-не са безгрешни.Хайде успокой се сега,поеми ДЪЛБОКО въздух (повикай на възглавницата) и помисли пак кой крив,кой прав,а?![]()
за твое добро е, един ден ще разбереш..момичетата без контрол от родителите им са станали да не казвам какви....![]()
![]()
6б3З10
ОМФГ! Т'ва направо ме вкара право в земятаПървоначално написано от GirlYyYXD
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Та тя ти е родител, искали ти се или не - Тя винаги ще те контролира цял живот!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac