.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    "Тъпите" ти родители ти осигуряват покрив над главата,храна на масата,дрехи,интернет,козм тика,кафенца с приятелки и всички други неща,които за някои хора са лукс.Длъжна се да се съобразяваш с тях,като те гледам колко си грамотна и уравновесена,са си прави хората.Успокой си малко нервите,научи се да пишеш като хората и разговаряй с тях нормално,поне ще ти кажат защо не те пускат.
    +
    И като си на 15, к'во? За много възрастна ли се имаш? Като почнеш да изкарваш пари със собствен труд, да ги разпределяш за сметки и едно ей такова като тебе, което те нарича "тъпа" с цялата си наглост, тогава се замисли колко смешна си изглеждала с неграмотно написаните си постове.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    И аз бях същата на твойта възраст. Все се тръшках, че приятелките ми ходят по нощни заведения, стоят до по-късно навън, а мен все не ме пускаха и все имах вечерни часове... Накрая просто постепенно почнаха да ми дават свобода. Първо ми увеличиха времето навън, после почнаха да ме пускат по детски дискотеки и накрая и по купони, но винаги държаха да разговарят с родител Докато се усетя вече бях станала пълнолетна и можех да правя каквото пожелая. Повярвай, нощните дискотеки са до време. В началото супер много ти се ходи, но после ти омръзват. Когато направих 18 имаше един период, в който сигурно в продължение на 102 месеца през ден обикалях дискотеките и след това ми писна. Сега ходя рядко Номера е да се въоръжиш с много търпение и да разговаряш нормално с тях като възрастен с възрастен, а не да им ревеш, да се тръшкаш и да си крещите. Това няма да помогне Постепенно, постепенно ще ти отпускат юздите. Ама ти все пак си на 15 - не си мисли че си достатъчно голяма да се предпазваш сама. Живота наистина стана толкова напрегнат и опасен и родителите ти целят да те предпазват така че не им се сърди
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на brokeninside13
    "Тъпите" ти родители ти осигуряват покрив над главата,храна на масата,дрехи,интернет,козм тика,кафенца с приятелки и всички други неща,които за някои хора са лукс.Длъжна се да се съобразяваш с тях,като те гледам колко си грамотна и уравновесена,са си прави хората.Успокой си малко нервите,научи се да пишеш като хората и разговаряй с тях нормално,поне ще ти кажат защо не те пускат.
    Цитирай Първоначално написано от shutUp
    след време ше се сетиш кви глупости си написала ..
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

И мене не ме пускат на нощна, а съм на 17. И пак към 8 мрънкат да съм се прибирила, така че споко, има и по-зле от тебе...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    Plowdiw .. [!]
    Според мен,докато си под техния покрив ще трябва да се съобразяваш с тях. Все пак нормално е да се притесняват за теб. Нищо,че си с родителите на това момиче.Има всякакви хора,знаеш ли колко им е акъла.Все пак ако толкова искаш да отидеш - говори с тях, заслужи им доверието.

Град
    NяkuDЭэЭ
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    И не само до 18, а докато живееш при тях и те издържат ще трябва да се съобразяваш с мнението им. Но има какво да направиш, за да си облекчиш малко положението.

Казаха ли ти защо не ти разрешават? Ако не са то първо трябва да ги попиташ каква е причината да не те пуснат. Но нямам предвид да им хленчиш или да се развикаш. Говори спокойно като възрастен с възрастен. Целта е да им докажеш, че не си безотговорно лигаво хлапе и може да ти се има доверие.
    Но това не става от днес за утре. Нито може в един момент да им се лигавиш "не мога това, не мога онова, малка съм", а в следващия да искаш нещо под предтекста "достатъчно съм голяма за...". Започни да се държиш като зрял млад човек, за да започнат те да те третират като такава.
    Ще трябва малко по малко да си извоюваш свободата. Няма как до вчера да си била с вечерен час 20:00 и утре вече да е 2:00. Бавно, но славно са казали хората. Когато получиш дори малък напредък не си проигравай шансовете, т.е не нарушавай доверието им. Спазвай си часа без оплаквания известно време.
    И нещо много простичко, но много ефективно: всеки път когато получиш нещо, което искаш от тях, им благодари. Не някакво набързо подхвърлено, а седни и с две изречения им кажи колко много значи за теб, как оценяш това, което са направили. Гарантирано ще ги разчувстваш и следващия път по-лесно ще се съгласят на твоите искания.

Общо взето иска се голямо търпение и много манипулации, за да постигнеш така желаната от теб свобода на тази възраст, особено с по-строги родители. Но не забравяй, че те се държат строго с цел да те опазят възможно най-дълго от всевъзможните опасности в живота, така че не ги съди прекалено.

След 18 вече си свободен На мен лично мама ми беше казала,че щом навърша 18 ще мога да правя каквото си искам.
    Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.

O

M

G

Всяко лято има своята история . . . < 3

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от shutUp
    след време ше се сетиш кви глупости си написала ..
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

Явно ти нямат достатъчно доверие.А и си малка.Бъди по-добра с тях и се дръж нормално,без мрънкания;радвай се на нещата,които правят за теб и на животът ти с тях,защото след време може и да се усетиш,но да няма кога да си с тях...

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Rage?!
    Честно,стига глупости...Първият коментирал е прав/а-докато си с тях ще се съобразяваш,искаш или не.Родителите ти си имат техни причини,били те правилни,или не-не са безгрешни.Хайде успокой се сега,поеми ДЪЛБОКО въздух (повикай на възглавницата) и помисли пак кой крив,кой прав,а?

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    за твое добро е, един ден ще разбереш..момичетата без контрол от родителите им са станали да не казвам какви....
    6б3З10

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от GirlYyYXD
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    И не само до 18, а докато живееш при тях и те издържат ще трябва да се съобразяваш с мнението им. Но има какво да направиш, за да си облекчиш малко положението.

Казаха ли ти защо не ти разрешават? Ако не са то първо трябва да ги попиташ каква е причината да не те пуснат. Но нямам предвид да им хленчиш или да се развикаш. Говори спокойно като възрастен с възрастен. Целта е да им докажеш, че не си безотговорно лигаво хлапе и може да ти се има доверие.
    Но това не става от днес за утре. Нито може в един момент да им се лигавиш "не мога това, не мога онова, малка съм", а в следващия да искаш нещо под предтекста "достатъчно съм голяма за...". Започни да се държиш като зрял млад човек, за да започнат те да те третират като такава.
    Ще трябва малко по малко да си извоюваш свободата. Няма как до вчера да си била с вечерен час 20:00 и утре вече да е 2:00. Бавно, но славно са казали хората. Когато получиш дори малък напредък не си проигравай шансовете, т.е не нарушавай доверието им. Спазвай си часа без оплаквания известно време.
    И нещо много простичко, но много ефективно: всеки път когато получиш нещо, което искаш от тях, им благодари. Не някакво набързо подхвърлено, а седни и с две изречения им кажи колко много значи за теб, как оценяш това, което са направили. Гарантирано ще ги разчувстваш и следващия път по-лесно ще се съгласят на твоите искания.

Общо взето иска се голямо търпение и много манипулации, за да постигнеш така желаната от теб свобода на тази възраст, особено с по-строги родители. Но не забравяй, че те се държат строго с цел да те опазят възможно най-дълго от всевъзможните опасности в живота, така че не ги съди прекалено.

След 18 вече си свободен На мен лично мама ми беше казала,че щом навърша 18 ще мога да правя каквото си искам.
    ОМФГ! Т'ва направо ме вкара право в земята Та тя ти е родител, искали ти се или не - Тя винаги ще те контролира цял живот!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си