.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Вещици ....!!! ... Дори не е за смях, а за реване Ще ти кажа само едно - "На сила хубост не става!" Запомни го това и помисли над него, използвай това сиво вещество дето ти е в главата, въпреки, че си от село както се изрази. Какви са тия глупости ей, какво е това чувство за собственост.. бил я целунал и край вече няма право да е с друга Ами момиче била си просто както казаха за единия флирт, ако е искал нещо по сериозно с теб, то 100% е щял да има.. мале мале..

Цитирай Първоначално написано от snowbow
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    100% ЩЕ ИМА ЕФЕКТ! ПРОБВАЙ!

а ти откъде знаеш, че ще има ефект?А?
    Четох, че мога да му направя любовна магия и се чудя дали да го направя, защото съм отчаяна. Така ли да направя и ако някой е използвал така магия да ми каже дали има ефект!
    не знам кво те е учила баба ти и колко си ВЕЩА в занаята но явно си пропуснала най-важното във изкуството на магията - безпрекословната вяра в успеха на ритуала. ако не вярваш наистина че ще стане как си толкова ВЕЩА? а е очевидно че не вярваш, защото търсиш утвърждение на идеята си от други.

питането ти изобщо не звучи като питане на вещ в каквото и да е човек, а на несигурно, самовлюбено същество не знам какво си, но със сигурност не си човек на магията.

Град
    Варна, моретоо :)
    хахаахаха
    направо му любовна магия и се обади на Бойко да ти направи дворец деба филмираните
    хЪх...

Град
    ForSaken city (:

Цитирай Първоначално написано от vankovvv
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    EPIC
    FAIL!
    MXM.. TRUE, TRUE ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове