- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовна магия
Вещици ....!!!
... Дори не е за смях, а за реване
Ще ти кажа само едно - "На сила хубост не става!" Запомни го това и помисли над него, използвай това сиво вещество дето ти е в главата, въпреки, че си от село както се изрази.
Какви са тия глупости ей, какво е това чувство за собственост.. бил я целунал и край вече няма право да е с друга
![]()
Ами момиче била си просто както казаха за единия флирт, ако е искал нещо по сериозно с теб, то 100% е щял да има.. мале мале..
![]()
Първоначално написано от snowbow
не знам кво те е учила баба ти и колко си ВЕЩА в занаята но явно си пропуснала най-важното във изкуството на магията - безпрекословната вяра в успеха на ритуала. ако не вярваш наистина че ще стане как си толкова ВЕЩА? а е очевидно че не вярваш, защото търсиш утвърждение на идеята си от други.Четох, че мога да му направя любовна магия и се чудя дали да го направя, защото съм отчаяна. Така ли да направя и ако някой е използвал така магия да ми каже дали има ефект!
питането ти изобщо не звучи като питане на вещ в каквото и да е човек, а на несигурно, самовлюбено съществоне знам какво си, но със сигурност не си човек на магията.
хахаахаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
направо му любовна магия и се обади на Бойко да ти направи дворец![]()
деба филмираните
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хЪх...
MXM.. TRUE, TRUE ..Първоначално написано от vankovvv