Здравейте,знам че това не е оправдание,но нямам флех type,защото съм при баща ми,а там компютъра няма инсталирано почти нищо,а сега ме мързи да тегля.Съжалявам ако имам правописни грешки,но сега пиша на латиница и после ше го кирилицирам online,дано да не стане бъркотия.Та сега започвам.От малък съм израснал с историята,истината е че от малък съм израснал с Индиана Jоунс и така нататък.Сега съм 8 клас,вчера развих теория пред господина ми по физика ,която е търсена доста години,чел съм много книги и имам широки познания според мен за възраста си .Както казах 8ми клас съм и вече е време да мисля къде точно да се насоча Естествено както се досещате трябваше да е свързано с история,в Софийски Университет или Нов Български Университет има специалност Археология,също може да кандидатствам в Лондон или някъде в Англия .Наскоро,обаче почнаха да питат къде ше кандидатствах и т.н..аз казах къде,но техния отговор беше гаден.Защо ще кандидатстваш археология ? По цял ден ще копаеш и ше откриваш ръждясали лъжици.Дори и това,че искаш да идеш извън държава не значи че ше напраиш нещо.Археолозите са най-бедните хора.В най-добрия случаи ше станеш учител ако имаш късмет,а попринцип няма да си намериш работа...Какво да правя? От малък все си мечтая когато ще започна да го уча това сериозно,когато ще обикалям по различни места,а сякаш сега с това че нищо няма да излезе ако уча това .. много гадно не знам ,можете ли да ме посъветвате нещо ?