Цитирай Първоначално написано от Shia
• Направи си билков чай(не друг)
• След като изстине го напълни във формични за лед и сложи във фризера за 15мин
•Нареди във формичките по една клечка за зъби и сложи пак във фризера ,докато чаят замръзне напълно.

Извади си вече готовото купче и разтъркай по лицето до цялото му разтапяне и не задържай много на едно място,за да не измръзнеш
+ подхранване на лицето с билките,освежаване,стягане на порите,изравняване на тена

Сложи си хидратиращ крем
и някакъв прасковен или розов руж за руменина,което придава допълнителна свежест и попр. многото черно под очите след цял ден носене се размазва и те прави по уморена(ако можеш избягвай го)
Имам един въпрос към онази процедурата с чая. Нужно ли е след като е сварен да се замразява и защо? Не мисля, че има кой знае каква разлика - дали ще ти се разтопи на лицето или директно ще го намажеш мисля че все е тая. Ако разликата е в температурата чаят ще изстине и тогава ще се маже. Студенината освен за тъмни кръгове под очите и торбички не знам с друго какво ще помогне. (това съм го чувала от студени лъжици да се налагат в/у очите, но не знам ефекта тъй като не съм го пробвала) Може и да греша, ако е така нека някой по-опитен ми обясни.