- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да се науча да се бия?
Как да се науча да се бия по добре, като изключим вариантите да се записвам на карате, бокс, джудо, муай тай и прочие..
първо трябва да свикнеш да ядеш бой
И да лекуваш раните си...Първоначално написано от northernice
![]()
We will strike without warning and
without mercy, fighting as one hand, one heart, one soul.
We will shatter their dreams and haunt
their nightmares, drenching our ancestors' graves with
their blood.
Така.. ако може от тук нататък без да се правите на интересни..![]()
.Първоначално написано от northernice
без да праиш тези работи, които си изброил ... този коментар е точно за теб
пък и боят се отдава на някои, на други - не ...
Ако решиш да се запишеш някъде ето моят съвет:
почни с Бокс, след това го развий в Муай тай (ако си висок и слаб)
или почни с борба свободен стил и след това го превърни в бразилско Жуи-житсу (ако си нисък и набит)
Аз почнах и двата спорта едновремено и ги развих до 2рата степен
И сега осъзнах, че това никъде не ми трябва ... В България охраните са зле платени, ММА битките не си струват, няма и казарма ... нищо. По-добре си седни на гъза, отвори тефтери-китапи и стани "човек".
Ако ли не ....
Трябва да свикнеш с болката, да контролираш гнева, да си силен физически и много по-здрав психически!
Ми.. няма как сам да се научиш![]()
сам можеш да се научиш да удряш, но не и да се биеш ....
nigi slu6ai tea si4ko e do psihika prosto se nastroi da ne neti puka i si4ko 6te e 6 na oniq deto pi6e 4e nemoji da sa nau4i6 sam da se bie6 e palen kreten samo edno 6te mu kaja momchence kvoto i da trenira6 6te razkasam kato me4ka grizli peika be sulioo
fuck you stupid little faggot suck my dick bitch
stripper give me private dance ..
[10/12/2010 18:22:56] elenka angelova: Sega ve4e moga da te solia kolkoto si iskam,niama e maika ti da se opla4e6,ne 4e mn te e strah ot neia
[10/12/2010 18:23:14] Ice crystal: (rofl)
Пха.. 1во съм момиче и всичко е до психика така ли ? .. А като изядеш един тукат и ти изпопадат зъбите. Да видим тогаваПървоначално написано от madaFAKA
![]()
От де ти хрумна,че трябва да се биеш.Ама иначе можеш да се запишеш на боен спорт,за да си тренираш психиката и не можеш да се научиш от нищотото-трябват тренировки,обаче ти предлагам да използваш боя като крайно средство за решаването на проблеми.
Добре бе Брус Ли ... яла да ме разкъсаш! Яла ми със всичката си "психика", такива селски пехливани съм ги пребивал многоПървоначално написано от madaFAKA
![]()
точно т'ва пък е най-голямата глупост.Първоначално написано от firstdiesel
добре бее .. щом ги разбираш, кажи КАК! Да знам и азПървоначално написано от lubomirky
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
ако пък самичък можеш да се научиш да направиш правилен удар, трябва да си някъв природен талант. няма шанс самичък, трябва да отидеш при някой, който го може и той да те научи.
по темата: не се надявай сам да се научиш. ако толкова много искаш, запиши се на някое бойно изкуство или бокс, нещо което ти харесва. ако ли не, изобщо не се занимавай.
Мисля на карате или айкидо...Първоначално написано от lubomirky
Гледай повече филми с Джет Ли и Джеки Чан![]()
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
сега те разбрахПървоначално написано от lubomirky
Можеш да се научиш да удряш сам, гледам има некви туториали по интернет как се удря, но си е друго когато някой те обучава, той те следи как удряш, правилно или грешно...
По време на бой удариш ли го неправилно (свита китка, удар със слабото кокълче или пръстите, неправилно положение на палеца, да го улучиш в лакътя с крака ... и мн др.), това значи контузия/фрактура и в повечето случаи, че си изял боя![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
каратето е надценявано ...Първоначално написано от spiritbooomb
айкидото е по-нежен спорт, няма удари, прилича на жуи-житсуто, но техниката е съвсем различна![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
За да се научиш да се биеш не става само с гледане в интернет и упражнения на различни видове удари.
1. Почнете ли да се млатите с някой - никва паника никъв страх.
2. Трябва да мислиш как да отбегнеш удара на секундата. Постепено рефлексите ти стават по бързи и това се превръща в инстинкт.
3. Ако си мислиш че няма да теударят в боя... жестоко се лъжеш.
4.
4.1 Първо учиш гардове.
4.2 Правилното изпълнение на ударите с ръце.
4.3 Правилното изпълнение на ударите с крака.
4.4 Блокове с ръце.
4.5 Блокове с крака.
4.6 Рамено, поясно и други видове техники. ( при правилно прилагане противника е на земята за 2 секунди.
4.7 Различни видове ключове.
4.8 Точки по тялото ( внимавай дан го убиеш ;d )
5. Срещо всеки противник и всяка ситуяция се използват различни техники и комбинаци.
6. ПРАКТИКА МУ Е МАЙКАТА
Първоначално написано от Prokaza
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
ТУКА ФИЛМИТЕ ГИ ДАВАТ САМО НА HD!
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Запиши се някъде или животът ще те научи.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
И ако тва на снимката си ти просто оня ще го яде голям. Може ли скайп на ЛС да те питам за спортоветеПървоначално написано от firstdiesel
![]()
как да се науча да се бия вика XAXAXAXAXAXAXAXAAXAXXA.... или можеш да се биеш или не,ако ще и най-добрия сенсей да те тренира а от тебе да не става нищо пак няма да можеш да се биеш!Първоначално написано от spiritbooomb
така ли било?Първоначално написано от JeanClaudeVanDamme
![]()
нещото, което не можеш да назовеш се нарича талант.
та...ако имаш талант, но няма кой да ти помогне да го развиеш (защото иначе таланта можеш да си го чукаш у тиквата) нищо няма да стане
при обратното е по-специфично, но с много труд може да се постигне много
това важи и при футбола...и къде ли още не
а автора на темата не смятам, че иска да става световен шампион по бокс, ами просто да може да се защитава и да се чувства по-сигурен![]()