.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 116

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    XinZhao, понякога не си ти инициатора и без вина можеш да си го отнесеш. Имал съм си проблеми, защото сме си засекли погледите с някой, защото сме били в едно и също заведение, защото приятелката ти е симпатична.

Покрай бала ми имаха бал друго училище и се засекохме в дискотеката. Дойдоха 10 момчета и се сбутаха в нас. За да си нямаме проблеми се върнахме на масите ни, а компанията им ни последва и взеха да се разправят. Хванах единия за рамото и питам "има ли някакви проблеми", а той просто ми бутна ръката от рамото си. Въобще не сме разговаряли, просто търсеха да се сбият с някого.

По-добре бъди агресивен пръв, удари пръв и като цяло обезвреждай ситуацията навреме и с мярка, отколкото да чакаш да отмине.
    Напълно съм съгласен, но мисля че spiritbooomb е ученик, просто понеже не очаквам такъв въпрос от по-възрастен. Знач, че понякога неприятностите сами търсят теб, а и аз не ходя на такива места. Но, пък съм чувал по други форуми че stun gun(електрошок) върши доста добра работа за защита, без да нанася някакви трайни щети.

Абе какво я дъвчите тая тема?
    Ако иска да се научи да се бие - да се запише на бокс. На карате и айкидо не се записвай, в България има много малко учители, които реално ще те научат на нещо.

Цитирай Първоначално написано от drago0
    Абе какво я дъвчите тая тема?
    Ако иска да се научи да се бие - да се запише на бокс. На карате и айкидо не се записвай, в България има много малко учители, които реално ще те научат на нещо.
    За айкидото съм що-годе съгласен, но защо всички толкова хвалят бокса, да не се е превърнал в нещо като тинейджърска фикс идея. Знам, че е по-добре да търсиш учител, а не изкуство, но... Някак, просто не разбирам как бокса конкретно ще му помогне да се оправя в живота. Вярно спорт е, учи малко или много на дисциплина (зависи и от ученика де), но просто не мога да му гледам като на изкуство.
    Ако мислиш, че тук се дъвче, виж в други форуми к'во правят.

Обръщате темата на: Трябва ли да се бия или не?

Вярно е, че с мускули и пилешки мозък до никъде няма да я докараш, ама с мозък и пилешки мускули същото. Дето вика Chacho, има и такива дето търсят повод за побой. Така че най-добре като видиш такива се омети. (Това не е бягство, а тактическо отстъпление)

Мега фен Аватара на gummybear
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Ми.. няма как сам да се научиш

theo <333

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Madara1233

Вярно е, че с мускули и пилешки мозък до никъде няма да я докараш, ама с мозък и пилешки мускули същото. Дето вика Chacho, има и такива дето търсят повод за побой. Така че най-добре като видиш такива се омети. (Това не е бягство, а тактическо отстъпление)
    И аз съм на това мнение, но хайде да се обединим около това, че понякога, ама наистина няма как да избегнеш боя. Дали ще си с приятелка, дали ще те пресрещнат, дали ще те догонят, все може да се случи.

Боксът е много хубав спорт за самозащита, защото е сравнително по-прост от много други бойни изкуства (няма нунча-со-сон-кал-нопунде-йоп-териги). Това ти позволява да взимаш бързи и правилни решения.

Аз съм на принципа, че всеки сам трябва да си избере изкуството, защото почти винаги опира до треньор и трениращ (тай-чи например е изключение). Понеже казахте, че няма добри сенсеи по карате, проверете кой е Джоси. (не съм каратист, таекуондист съм..)
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Няма значение дали си висок, нисък, слаб или дебел !

1. Направи си самооценка какво искаш да можеш - да удряш или да хващаш !
    2. След като прецениш се запиши или на бокс/кик-бос или на борба/джудо/самбо.
    3. На карете няма кой да те научи, а този който ще те учи след като спреш, година по-късно няма да можеш да си вдигнеш крака, за да изпълниш удара !

Сам не можеш да се научиш да се биеш, трябва да свикнеш да ядеш и бой ! Психика няма всеки, тя се ДОРАЗВИВА, но само чрез спорт.
    Престъпникът с пари е възприеман от съвременния свят като честен човек.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Madara1233

И аз съм на това мнение, но хайде да се обединим около това, че понякога, ама наистина няма как да избегнеш боя. Дали ще си с приятелка, дали ще те пресрещнат, дали ще те догонят, все може да се случи.

Боксът е много хубав спорт за самозащита, защото е сравнително по-прост от много други бойни изкуства (няма нунча-со-сон-кал-нопунде-йоп-териги). Това ти позволява да взимаш бързи и правилни решения.

Аз съм на принципа, че всеки сам трябва да си избере изкуството, защото почти винаги опира до треньор и трениращ (тай-чи например е изключение). Понеже казахте, че няма добри сенсеи по карате, проверете кой е Джоси. (не съм каратист, таекуондист съм..)
    Не дай Боже и това става. И тогава вече ни бяг ни нищо може да те спаси, освен ако нямаш нещо в ръкава, щото тея по улиците нощем не им пука дали ще си умреш или не един вид.

Мда. Тя темата си е за Спорт и Здраве според мен и там SolomonIceberg си го написа, най-добре потренирай малко ФСФ и си имай нещо под ръка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от iLocker
    Препоръчвам на тези, който искат да бъдат "големите биячи" да осъзнаят и разберат, че по-добре да отстъпиш, защото накрая може да се забъркате в голяма каша
    И какво , да оцелявам винаги на всяка цена но като мишка ли ?

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Брат ми се записа на карате преди доста време.Трябва да тренираш нещо.Всеки може да удря но не и да се бие.Трябва да знаеш къде да удариш и всъщност кого за да няма после разбит нос.ТРЕНИРАЙ и тогава ще можеш да се биеш.Е все пак на някой не им се отдава.

Само 1 удар в *** стига ..
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

Цитирай Първоначално написано от stteLii
    Само 1 удар в *** стига ..
    По принцип да, ама трябва да можеш да уцелиш там..

Гледай Юри Бойка сутрин, обед, вечер и ще ги късаш !

Цитирай Първоначално написано от N0pe
    Гледай Юри Бойка сутрин, обед, вечер и ще ги късаш !

Хахахахахах Мани бъзика, ама рита като кон:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pTGtTy0mxlM[/youtube]

kogato gledash opredeleno uchish mnogo kakto i ako se biesh sreshto ogledaloto mani bazika da

ДО АВТОРА ! Виж ся. Мани ги тия дето ти викат, че ти трябват тренировки, психика и други такива глупости. Целия трик е преди боя да се филмираш максимално. Да си повярваш, че си нинджа и ще ги избиваш с по 1 шут в главата с превъртане стил Чък Норис. Давай боецо! Бог те е изпратил да раздаваш правосъдие! А иначе Юри верно рита много 3ма да му се наредят и тримата ще изпопадат

Пич тренировка му е майката не искаш бойно изкуство тогава поне тренираи във фитнеса , кво очакваш без тренировки и бойно изкуство не може не ги гледай уния отворените селяни щот те ядат най-много бой. Най-добре ходи на карате не очаквай обаче да станеш Чък Норис .
    Живея и уча в Англия ....

Според мен темата е супер глупава !

Ми...в нета има клипчета за самоотбрана и бой... :Д

Не удряй с юмрук щото и тебе те боли. Удряй с изпъкналата част на дланта. Така удрят израелските спец части. Най-ефективният удар с ръка. Има и друг вариант. Качи 50 кила и приказвай как си пребил някого като си бил на село или някъде другаде. Едавай се с по-малките и никой няма да те закача. С две думи прави се на ГЪЗЕ. По-лесно е отколкото да се учиш. Лично мен ме научиха брат ми и баща ми.

Цитирай Първоначално написано от lude7ina Виж мнението
    Не удряй с юмрук щото и тебе те боли. Удряй с изпъкналата част на дланта. Така удрят израелските спец части. Най-ефективният удар с ръка. Има и друг вариант. Качи 50 кила и приказвай как си пребил някого като си бил на село или някъде другаде. Едавай се с по-малките и никой няма да те закача. С две думи прави се на ГЪЗЕ. По-лесно е отколкото да се учиш. Лично мен ме научиха брат ми и баща ми.
    Другия вариант е да тренираш юмруците. Познай кого ще го боли, ако чупиш 4 цигли с юмрук?

и защо трябва да се биете?
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY Виж мнението
    и защо трябва да се биете?
    Не знаеш кога ще ти се наложи.

@Xray551 е чак пък да се трупат мускули, силно казано. Друг е въпроса, че разбираш нуждата от трупането на мускулна маса (или по-скоро тренирането за сила, но двете не са напълно независими) и се мотивираш да тренираш самостоятелно в тая насока.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Умните хора не се бият.Като стана на 18 год с пищова в джоба и който каратист/мма-ец етц се опита се прави на големия бияч,знаеш ли как бързо изгаря?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си