- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да се науча да се бия?
И някой път като обърнеш няколко чаши и гръмнеш към някого с тоя пищов знаеш ли ти колко бързо ще изгориш?
До автора:Ако си мислиш,че като гледаш Рамбо и кеча по GTV и си вявваш,че си големия нинджа,ще изкараш кой знае колко време,без да ти направят безплатна пластична интервенция някъде,много грешиш.Ако искаш да можеш да се биеш-тренирай.Развиват се инстинкти,рефлески и в някаква степен физика.Сега вече ти си решаваш.Писнало ми е да споря с хора,които си мислят,че като се бият по автобусите и градинките ще станат по-добри от някой,който тренира сериозно(СЕРИОЗНО-тези,които са отишли на 5 тренировки,за да се водят "тренирали кикбокс/муай-тай" не се броят) така че едва ли ще коментирам повече...
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Между другото, темата е от миналата година![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Темата е от март миналата година
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз да си напиша ако някой потърси да види![]()
Нема начин да нема начин!!! ;]
http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
<--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8
ami bate az treniram ot 13 godishen v nachaloto bqh 50 kg i bqh kat durvo nemojex da si dvijq krakata svobodno , sega veche 5-ta godina treniram shto gode redovno , i imam shto gore prilichni postijeniq ot sustezaniq . Vsichko stava s trenirovka i da machkash mishkarite
Moje6 da se nau4i6 da se bie6 i sam az ne sum hodila na uroci .Ba6ta mi znae kak da se bie no ne iska6e da me u4i .No nakraq go obedih da mi pokaje nqkakvi hvatki . Toj mi pokaza nqkolko prosti udara kato : kam6ichen udar kolqno lakut i t.n i mi kaza da gi ottreniram dobre .Burzinata,silata,kak da prikove6 udara to4no kakto trqbva. Sega az moga da se biq no ne e tolkova lesno pravqt se mnogo licevi opori ne 4ak do zemqta no vse pak da napravi6 ne6to,koremni presi i uprajneniq. Moq suvet e da izvadi6 nqkolko udara ot internet da gi usuvur6enstva6 i malko po malko 6te se nau4i6 da se bie6!
може ли да питам нещо?
аз съм 55 кила и 182см висок не много корав, но дигам 50кг от лежанка(не зимам хапове и такива простотии) какво ще ми препоръчате да тренирам за да изградя долу/горе добро тяло пък и да се науча да се бия?
прегледах всички постове и видях че има коментар: Филмирай се максимално- за мен т'ва е пълна простотия!
мисля че има хора които наистина са тренирали и знаят, и искам съвети от тях, а не от: "Филмирай се максимално" или "Остави ги да те пребият, да ти изпокапят зъбите и ще си научиш да се биеш"
Благодаря на всеки който ще се отзове! скайпа ми е pokerboy97 можете да ми пишете и в него (само като искате пълномощно пишете: "Съвети за тренировки"
Като бях някъде на твоите килограми започнах да тренирам кик-бокс,но след известно време спрях и започнах да тренирам силово.1 Година по-късно съм 74 кг,185см висок и мога да кажа,че се усеща разлика във удари и във всичко когато си станал "по-голям" все пак колкото по-голям си толкова по-трудно ще се движиш.В бой не е важно колко силно удряш а колко си "пъргав" винаги можеш да му пускаш по 1 jab и да спазваш дистанция.След известно време или ще му писне и ще ти се нахвърли разярен което е по-лошо за него,или просто ще добавиш още някой удар/ритник и всичко ще свърши
В крайна сметка това което искам да кажа е - колкото по-голям ставаш,толкова по-тропав ще бъдеш,самите ти ръце няма да могат да се "сгъват нормално" или поне при мен е така заради бицепсите и когато замахнеш ако пропуснеш понеже ръката ти е по-тежка ще се пречупиш и може да отнесеш много заради това.
Боя не е за всеки. Повечко Джеки Чан и Брус лий хахах
Няма значение как се биеш стига да го надвиеш.Но аз ти предлагам почни нинджицу след това иди в Япония кандидаствай за нинджа училището и после стани нинджа ем ще си разплащаш за злото което са ти сторили ем ще си искарваш и пари това се нарича наемна нинджа...Но ако е прекалено сложно...и са много иди и помоли твой приятел да ти помогне.Но ако е един се бий по твой избор.Трябва да умееш да се биеш всичко зависи от теб.Аз никога не се предавам дори и да ме набият дори и да са 10 човека скачаш на бой който ти падне удряш дори и да те набият все пак си се пробвал.Мен много се ме били и почти съм свикнал на болка...
Носете си по едно ак-47, една японска катана и един патлак и няма да имате грижи
Тренирай. Просто тренирай. С време и желание всичко се постига .. било то сам в къщи или ще се запишеш някъде. Дори да удряш грешно в един момент ще ти прищрака,ще се усетиш и ще промениш това![]()
Без да имаш някой, с когото да тренираш, няма да се научиш. Колкото и да биеш по чувал и прочее, като ти влезе някой, който също иска да те бие, както ти него, няма да си подготвен ако ще колкото ще здрав да си. Освен това е доста желателно да си здрав (не грамаден, излезнал от фитнеса задължително), тренирай със собствено тегло и повечето ти силови упражнени е хубаво да имитират движенията при боя (лицеви опори и прочее), тренирай много за бързина и издържливост краката, защото от краката ти идва силата на удара и възможността бързо да се пазиш без да се дисбалансираш и прочее. Speed kills.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Хвани ни Кобрата за приятел и той ще те научи.