- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да се науча да се бия?
Аз да си напиша ако някой потърси да види![]()
Нема начин да нема начин!!! ;]
http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
<--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8
ami bate az treniram ot 13 godishen v nachaloto bqh 50 kg i bqh kat durvo nemojex da si dvijq krakata svobodno , sega veche 5-ta godina treniram shto gode redovno , i imam shto gore prilichni postijeniq ot sustezaniq . Vsichko stava s trenirovka i da machkash mishkarite
Moje6 da se nau4i6 da se bie6 i sam az ne sum hodila na uroci .Ba6ta mi znae kak da se bie no ne iska6e da me u4i .No nakraq go obedih da mi pokaje nqkakvi hvatki . Toj mi pokaza nqkolko prosti udara kato : kam6ichen udar kolqno lakut i t.n i mi kaza da gi ottreniram dobre .Burzinata,silata,kak da prikove6 udara to4no kakto trqbva. Sega az moga da se biq no ne e tolkova lesno pravqt se mnogo licevi opori ne 4ak do zemqta no vse pak da napravi6 ne6to,koremni presi i uprajneniq. Moq suvet e da izvadi6 nqkolko udara ot internet da gi usuvur6enstva6 i malko po malko 6te se nau4i6 da se bie6!
може ли да питам нещо?
аз съм 55 кила и 182см висок не много корав, но дигам 50кг от лежанка(не зимам хапове и такива простотии) какво ще ми препоръчате да тренирам за да изградя долу/горе добро тяло пък и да се науча да се бия?
прегледах всички постове и видях че има коментар: Филмирай се максимално- за мен т'ва е пълна простотия!
мисля че има хора които наистина са тренирали и знаят, и искам съвети от тях, а не от: "Филмирай се максимално" или "Остави ги да те пребият, да ти изпокапят зъбите и ще си научиш да се биеш"
Благодаря на всеки който ще се отзове! скайпа ми е pokerboy97 можете да ми пишете и в него (само като искате пълномощно пишете: "Съвети за тренировки"
Боя не е за всеки. Повечко Джеки Чан и Брус лий хахах
Няма значение как се биеш стига да го надвиеш.Но аз ти предлагам почни нинджицу след това иди в Япония кандидаствай за нинджа училището и после стани нинджа ем ще си разплащаш за злото което са ти сторили ем ще си искарваш и пари това се нарича наемна нинджа...Но ако е прекалено сложно...и са много иди и помоли твой приятел да ти помогне.Но ако е един се бий по твой избор.Трябва да умееш да се биеш всичко зависи от теб.Аз никога не се предавам дори и да ме набият дори и да са 10 човека скачаш на бой който ти падне удряш дори и да те набият все пак си се пробвал.Мен много се ме били и почти съм свикнал на болка...
Носете си по едно ак-47, една японска катана и един патлак и няма да имате грижи
Xin zhao purvo se nauchi da igraesh league of legends i togava komentirai![]()
значи аз съм симпатичен не съм заядлив забавен съм но има и такива които се правят биячи а - у за мене си е тормоз и аз ги тарпя и после се спуквам от нерви . гледам коментарите почвай да се биеш и ядеш не ядеш бой свиквай и така да има респект към мене нямам възможноста да се запиша някаде на муай тай тъй като сам 180 - 65 кг. и най-подходящо ми е това . и искам да знам като ми кажат нещо скачам и или бия или те мене защото после откачам от нерви и не да се крия като мишка от някои а да не ми пука . та въпроса ми е защо ми е да продължавам да ги тарпя да се заяждат с мене или да почвам да им отвръщам .. след като някои ми се направи толкова нервен ставам че мога да убия някого но си мисля че не ми стига куража ..
Тренирай. Просто тренирай. С време и желание всичко се постига .. било то сам в къщи или ще се запишеш някъде. Дори да удряш грешно в един момент ще ти прищрака,ще се усетиш и ще промениш това![]()
Като бях някъде на твоите килограми започнах да тренирам кик-бокс,но след известно време спрях и започнах да тренирам силово.1 Година по-късно съм 74 кг,185см висок и мога да кажа,че се усеща разлика във удари и във всичко когато си станал "по-голям" все пак колкото по-голям си толкова по-трудно ще се движиш.В бой не е важно колко силно удряш а колко си "пъргав" винаги можеш да му пускаш по 1 jab и да спазваш дистанция.След известно време или ще му писне и ще ти се нахвърли разярен което е по-лошо за него,или просто ще добавиш още някой удар/ритник и всичко ще свърши
В крайна сметка това което искам да кажа е - колкото по-голям ставаш,толкова по-тропав ще бъдеш,самите ти ръце няма да могат да се "сгъват нормално" или поне при мен е така заради бицепсите и когато замахнеш ако пропуснеш понеже ръката ти е по-тежка ще се пречупиш и може да отнесеш много заради това.
Без да имаш някой, с когото да тренираш, няма да се научиш. Колкото и да биеш по чувал и прочее, като ти влезе някой, който също иска да те бие, както ти него, няма да си подготвен ако ще колкото ще здрав да си. Освен това е доста желателно да си здрав (не грамаден, излезнал от фитнеса задължително), тренирай със собствено тегло и повечето ти силови упражнени е хубаво да имитират движенията при боя (лицеви опори и прочее), тренирай много за бързина и издържливост краката, защото от краката ти идва силата на удара и възможността бързо да се пазиш без да се дисбалансираш и прочее. Speed kills.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Хвани ни Кобрата за приятел и той ще те научи.
боя в истинския живот няма нищо общо с филмите и спортовете. един уличен бой е не по дълъг от 15сек. всеки ще те атакува по раличен начин и няма да има правила няма начало на рунда и няма точки и няма да си подготвен. ако мислиш че като тренираш карате ше станеш по добър в боя се лъжеш.