.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 116

Hybrid View

kato stava duma za praktika az nishto ne sum treniral do sega prosto mnogo ticham pravq strashnomnogo licevi mnogo nabiraniq i klqkaniq sviknal sum da se mlatq na ulicata i ne ma ebe ot nishto nomnogo mi se otdava da ritam zadnici makar che men lichno mnogo me bieha dokato ne stanah na 18-19 nqkade prosto v ein moment mi pisna i zapochnah da gledam klipove mma box i taka malko po malko razbrah che vsichko e psihika burzina sila i mnogo burza misal . Predpolagam che ako pochna da treniram box zashtoto tova e nai qkiq sport ot boinite spored mene shte imam i tehnika i togava mnogo shte gi ritam

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от majesty1 Виж мнението
    kato stava duma za praktika az nishto ne sum treniral do sega prosto mnogo ticham pravq strashnomnogo licevi mnogo nabiraniq i klqkaniq sviknal sum da se mlatq na ulicata i ne ma ebe ot nishto nomnogo mi se otdava da ritam zadnici makar che men lichno mnogo me bieha dokato ne stanah na 18-19 nqkade prosto v ein moment mi pisna i zapochnah da gledam klipove mma box i taka malko po malko razbrah che vsichko e psihika burzina sila i mnogo burza misal . Predpolagam che ako pochna da treniram box zashtoto tova e nai qkiq sport ot boinite spored mene shte imam i tehnika i togava mnogo shte gi ritam
    Няма да е лошо да се запишеш. Първо, има много практика с по-опитни бойци и второ, тренираш едни и същи удари ден, след ден, след ден и на улицата/ в ринга ги изпълняваш по рефлекс, без да се замисляш (бързата мисъл, за която говориш). А и техниката ти очиства излишните движения и ползваш пълния потенциал на бързината и силата си (да замахнеш директно напред е по-добре, отколкото да се изсилиш от зад тялото ти).

Боксът е много добър спорт, но е добре да се комбинира с нещо.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си