- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да се науча да се бия?
kato stava duma za praktika az nishto ne sum treniral do sega prosto mnogo ticham pravq strashnomnogo licevi mnogo nabiraniq i klqkaniq sviknal sum da se mlatq na ulicata i ne ma ebe ot nishto nomnogo mi se otdava da ritam zadnici makar che men lichno mnogo me bieha dokato ne stanah na 18-19 nqkade prosto v ein moment mi pisna i zapochnah da gledam klipove mma box i taka malko po malko razbrah che vsichko e psihika burzina sila i mnogo burza misal . Predpolagam che ako pochna da treniram box zashtoto tova e nai qkiq sport ot boinite spored mene shte imam i tehnika i togava mnogo shte gi ritam![]()
Няма да е лошо да се запишеш. Първо, има много практика с по-опитни бойци и второ, тренираш едни и същи удари ден, след ден, след ден и на улицата/ в ринга ги изпълняваш по рефлекс, без да се замисляш (бързата мисъл, за която говориш). А и техниката ти очиства излишните движения и ползваш пълния потенциал на бързината и силата си (да замахнеш директно напред е по-добре, отколкото да се изсилиш от зад тялото ти).
Боксът е много добър спорт, но е добре да се комбинира с нещо.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.