Цитирай Първоначално написано от smsmen Виж мнението
може ли да питам нещо?
аз съм 55 кила и 182см висок не много корав, но дигам 50кг от лежанка(не зимам хапове и такива простотии) какво ще ми препоръчате да тренирам за да изградя долу/горе добро тяло пък и да се науча да се бия?
прегледах всички постове и видях че има коментар: Филмирай се максимално- за мен т'ва е пълна простотия!
мисля че има хора които наистина са тренирали и знаят, и искам съвети от тях, а не от: "Филмирай се максимално" или "Остави ги да те пребият, да ти изпокапят зъбите и ще си научиш да се биеш"

Благодаря на всеки който ще се отзове! скайпа ми е pokerboy97 можете да ми пишете и в него (само като искате пълномощно пишете: "Съвети за тренировки"
Като бях някъде на твоите килограми започнах да тренирам кик-бокс,но след известно време спрях и започнах да тренирам силово.1 Година по-късно съм 74 кг,185см висок и мога да кажа,че се усеща разлика във удари и във всичко когато си станал "по-голям" все пак колкото по-голям си толкова по-трудно ще се движиш.В бой не е важно колко силно удряш а колко си "пъргав" винаги можеш да му пускаш по 1 jab и да спазваш дистанция.След известно време или ще му писне и ще ти се нахвърли разярен което е по-лошо за него,или просто ще добавиш още някой удар/ритник и всичко ще свърши

В крайна сметка това което искам да кажа е - колкото по-голям ставаш,толкова по-тропав ще бъдеш,самите ти ръце няма да могат да се "сгъват нормално" или поне при мен е така заради бицепсите и когато замахнеш ако пропуснеш понеже ръката ти е по-тежка ще се пречупиш и може да отнесеш много заради това.