Цитирай Първоначално написано от Chacho
XinZhao, понякога не си ти инициатора и без вина можеш да си го отнесеш. Имал съм си проблеми, защото сме си засекли погледите с някой, защото сме били в едно и също заведение, защото приятелката ти е симпатична.

Покрай бала ми имаха бал друго училище и се засекохме в дискотеката. Дойдоха 10 момчета и се сбутаха в нас. За да си нямаме проблеми се върнахме на масите ни, а компанията им ни последва и взеха да се разправят. Хванах единия за рамото и питам "има ли някакви проблеми", а той просто ми бутна ръката от рамото си. Въобще не сме разговаряли, просто търсеха да се сбият с някого.

По-добре бъди агресивен пръв, удари пръв и като цяло обезвреждай ситуацията навреме и с мярка, отколкото да чакаш да отмине.
Напълно съм съгласен, но мисля че spiritbooomb е ученик, просто понеже не очаквам такъв въпрос от по-възрастен. Знач, че понякога неприятностите сами търсят теб, а и аз не ходя на такива места. Но, пък съм чувал по други форуми че stun gun(електрошок) върши доста добра работа за защита, без да нанася някакви трайни щети.