- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовна магия
Харесвам едно момче от моето село, много е як и мисля че го обичам! Запознахме се лятото обаче той живее в града и се виждаме много много рядко!
Лятото се целунахме 2/3 пъти мисля, че ходим.. Преди 2 дена чух от една позната, че той си има гадже ;(
Четох, че мога да му направя любовна магия и се чудя дали да го направя, защото съм отчаяна. Така ли да направя и ако някой е използвал така магия да ми каже дали има ефект!
![]()
НЕДЕЙ!!!Ако те харесва то нетрябва да има нищо общо с магия(ако изобщо проработи)Остави го да прецени.
Това, че сте се целунали 2-3 пъти, не означава, че ходите. Било е просто невинен флирт. Щом момчето си има приятелка го остави на спокойствие. Щом не е с теб, значи така е искал.
'Любовната магия' няма да ти помогне по никакъв начин. Не вярвай в глупости, защото отстрани изглежда смешно и жалко.
И спря да се върти за миг земята..
амиии защо ще ме целува лятото а сега не си идва на село и си има приятелка???![]()
![]()
аз го обичам..цяло лято се виждахме....много съм привързана към него..
Мисля да отида в града до неговото училище да си поговорим, но ме е срам, защото ще изглеждам отчаяна...((
100% ЩЕ ИМА ЕФЕКТ! ПРОБВАЙ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Всъщност, се занимавам с магии!! Баба ме е учила и съм прочела доста книги на тази тема! Веща съм в занаята! Но никога не съм правила такава магия..прочетох, че може да навредя на момчето и за това се замислям защото го обичам...не знам какво друго да направя![]()
а ти откъде знаеш, че ще има ефект?А?Първоначално написано от FuckedUp
![]()
FAIL!Първоначално написано от mArMaLaDkA
Always wanna play but never wanna loose
Първоначално написано от snowbow
каза го като сърказъм!
ааа добре ;Д аз бавно схващам ххах :Д от село съм хахахаПървоначално написано от CR0W
Такова нещо като магия няма.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
ЛЪЖЕШ.Ами тогава Дядо Коледа как раздава подараците???А...АПървоначално написано от fenastz
novasum![]()
nirvana13![]()
Аз съм за магията според мен ще е наи добре с нея,ще направиш още една странична магия която да го предпази от любовната и се надяваш да не му се случи нещо. УСПЕХ и много щастие да имате заедно![]()
А с'я де ?! ..Първоначално написано от CR0W
![]()
![]()
http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*
Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.
лелее "любовна магия" сещам се,че и аз като малка много се връзвах.
П.Т. да не си луда? как ще ходиш да разваляш на момчето живота? седи си там и изчакай да дойде той или да скъсат и чак тогава прави нещо.ако наистина го обичаш и е щастлив с приятелката си го остави.
П.С. мое мнение
Някой те е ударил със снежна топка доста силно.......
Първоначално написано от frozendeath
![]()
![]()
![]()
![]()
та по темата: виж мила остави го да си живее там ако има зор ще те потарси, а щом си е хванал приятелка явно няма чувста към теб. Само да ти кажа , че целуфките не показват нищо
![]()
Джуджетата му вършат мръсната работа, докъто той пие в Лапландия и "тръти" снежанкаПървоначално написано от CR0W
Ся сериозно по темата : Пробвай с VooDoo Магия.. Може да има по добър ефект...
На теория разлика между теория и практика няма, но на практика има.
Любовните магии и изобщо магиите са дяволски нещНе се занимавай,аз не вярвам в такива неща.Глупаво е,наистина!!!
ами феята на зъбчетатааПървоначално написано от addic7edd
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/img] http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://images.cdn.fotopedia.com/flickr-307903280-image.jpg&imgrefurl=http://www.fotopedia.com/wiki/Water_polo&usg=__D2IDhKVUN6fpGR9wmhFQlKoocF8=&h=53 2&w=800&sz=194&hl=bg&start=30&zoom=1&tbnid=tWvKBlq ck2i3mM:&tbnh=156&tbnw=208&prev=/images%3Fq%3Dwaterpolo%26hl%3Dbg%26biw%3D1276%26bi h%3D839%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C755&itbs=1&iac t=hc&vpx=573&vpy=270&dur=3167&hovh=183&hovw=275&tx =164&ty=132&ei=7ukNTZCuOYifOpyZhJIJ&oei=4OkNTfbvOI Kx8gPDroGFBw&esq=2&page=2&ndsp=20&ved=1t:429,r:7,s :30&biw=1276&bih=839[/img]
Темата май е ебавка.
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
FACEPALM !![]()
Хора много , Човеци малко !