.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Игри с лист и химикал - идеи ?

моля Ви някои да ми каже някоя игра за която са нужни само листче и химикалка моля ви ... всички по-известни вече сме си играли кажете някоя и как се играе моля ви ! говорим за игри за двама

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    свържи точките

. . . . . . . . . . . . . . .

а онова с танковете кво беше и как се играеше, че не помня?

знам го това, аз имам предвид нещо от сорта на море и орех

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Освен с танковете, кораби и лодки, бикове и крави, Бинго, Дотс, Въшки, Бабек - пишеш число и другият трябва да го познае по начина, по който изписваш буквата, гледа само върха на химикалката. Mного от игрите тиб не се сърди човече, дама и тн, могат да бъдат пригодени.

това е ясно ама как се играят ?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Кои по-точно?

танкове ? кораби? лодки ?

Повече от фен Аватара на stayh1gh
    Град
    I'm from where it's forever sunny
    Пишеш на един лист някаква дума. Казваш асоциации на думата и другия се опитва да познае. Доста е забавно, стига да се намери начин да не се извърта думата (т.е. да лъже)

Мега фен Аватара на Infinity
    Сещам се за доста.
    Първата - разграфяваш един лист , но разположен хоризонтално на няколко графи - държава - град - село - животно - растение - предмет -име - точки .
    Избирате си буква и започвате да пишете бързо , акто първия приключил казва стоп и писането веднага спира!
    После си проверявате отговорите и на двамата , като еднаквите се задраскват. И така , не е нужно да пишеше със всички букви.
    Втората - Морски шах , но сигурно ви е писнала , щото е доста известна.
    Третата - Бесеница , тя и без това вече е спомената.
    Сляпа баба - пишеш на един лист числата от 1 до 9 и човека само по начина на изписване трябва да познае , кое число изписваш.
    Тая с точките ви е предложена.

Аааа, сетих се за една много яка !
    На един лист си чертаеш ръката и в нея пишеш много числа - да кажем от 1 до 100 , ситно и сбутано трябва да се получи.
    Казваш на опонента да търси примерно 33 , а ти през това време пишеш чертички. Колкото повече чертички напишеш , толкова по-добре. Броят се чертичките след всяко търсене , накрая и двамата си смятате и се разбира кой е победил.
    Колкото повече цифри , толкова по-добре.
    To infinity and beyond.

- сделка или не xD ..
    iii се сещам за една друга на която не и знам името...
    правиш една квадратна таблица (абе ... каквото ще да е .. квадрат, правоъгълник.. ) подобна като на тази която правиш за морски шах но по голяма! и ти слагаш кр1кчета другия човек слага кръстчета.. идеята е такава че примерно ако ти слагаш първия знак и е кръстче не можеш да го сложиш наииии отгоре в таблицата. трябва да е най отдоло... един приятел ми го обясни като \"гравитация\" в общи линии tr да го слагаш или най отдоло или върху друго кръстче или кръгче... печели този който направи 5 от неговите си значи или хоризонтално или вертикално или по диагонал... нз дали успях да го обясня добре но дано съм успяла да го обясня

кажете някоя игра

ще ми кажете ли някоя игра

Тази игра с танковете се играе така:
    Рисувате няколко танка, на върха на оръдието слагате химикалката и с 1 показалеца държите върха на химикалката. След това бутате химикалката, демек стреляте. Мастилото на химикалката прави линия и постепенно се заличава. Слагате точка на края и на другия ви ход стреляте оттам пак. Победител е човекът, на който изстрелът пресече изстрелите на другия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си