.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

По кой път да поема?

Здравей док !
    Проблема ми е всеобщ. Първо нека се представя . Обикновено момче на 17 , до преди 1-2 години не излизах по дискотеки бях кротък , нямах социален живот. Наскоро почнах да излизам... пропуших... и не само тютюн , пробвах трева . А преди седмица пробвах и амфети . Много съм объркан... незнам кой искам да бъда , в какво се превръщам и какво ще излезе от мен . Нямам много приятели , една от причините да станах така "лош" е че търсех приятели , а повечето хора на моята възраст са такива - пушат , по момичета ходят , наркотици и др... .
    И друг проблем ... момичето което харесвам ходи с друг . Не ме разбирайте по грешно , но аз съм "моно" ( за мен един човек трябва да намери една сродна душа и да е с нея до край ) . И тя е такава - тази която харесвам ... това ме кара до полудявам , но не не я безпокоя , гледам да се прикривам пред нея. Ще си кажете поредния влюбен балък , но моята религия.. или не по скоро етнос и семейство ме направиха такъв .
    Ще прозвуча като наркоман .. но вече не виждам смисъл в живота , няма я наивната радост в деня ми , нямам цел в живота... . Нямам и много(истински) приятели...
    Сори ако съм провзучал като самоубиец...

Хубаво е, че виждаш как пропадаш и може би искаш да се промениш. Отдели се от компанията си, намери нови приятели, дори да са по-малко. Говори с момичето което харесваш, нека тя да ти е стимул, заради нея се опитай да гледаш позитивно на живота. Той има смисъл, не ни е даден случайно. От който и етнос да си, самоубийството или помислите за него са грях, затова се опитай да си го избиеш от главата.

TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!

Град
    Lap of Gods
    Направи ми впечатление, че постоянно повтаряш "ще си кажете, че съм дрън дрън" "ще прозвуча като" "ако съм прозвучал като..." Не трябва постоянно да мислиш, какво другите си мислят.
    А и попаднал си в лоша компания. Не всички хора на тази възраст са такива. Спри да се събираш с тях по-добре сам, отколкото в лоша компания, нали?

You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
    I hate you ain't it true I hate you and everything you do.

Leeeeeeeeroy Jenkins!

Пробвал си и двете страни вече.Прецени си сам.

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    По десния разклон е най-пряко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си