- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога момичето започва да изпитва удоволствие от секса?
Напоследък все по-често чувам от приятелки, насам-натам, че повечето момичета имат някакъв период от няколко месеца, та чак до година след като започнат да водят полов живот, в който не могат да се насладят напълно на секса... Болката отминава, но месеци след това те не получават пълно удоволствие... Първите няколко пъти като го чух, набеждавах партньорите им за неумението да задоволят момичето, но от доста места вече чух за това... и къде, ако не тук да попитам, да си обогатя сексуалната култура: Има ли нещо такова, на какво се дължи и кога всъщност момичето започва да изпитва удоволствие от секса?![]()
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
Според мен е, когато попадне на качествен любовник... но все пак съм пас, защото и аз в началото не стигах до края....
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Те всички тай с чуване ако беше, ся щях да съм еднорог, девстен, двуполов гризач....
Индивидуално е!
(#) ...thats a cookie...
има го и тоя момент - ако са по на 13 - нормално е, след като дори на външен вид приличаш на джудже-бебе, да не си се развил дотам, че да изпитваш едно и също чувство с тия, които са 2 пъти колкото теб на възраст
иначе е все едно 3 годишен да те пита защо не може да рита толкова точни и силни шутове, колкото и футболистите по телевизията ...
може да е и защото или на тези, с които го правят в началото, също им е за пръв (или втори) път и затова не се получава добре, или защото внимават с тях прекалено много, защото знаят че са почнали от скоро ... , или защото самите те са куци в секса още
на коя планета аматьорите са по-добри от всички останали?
Когато спрат да мислят, че трябва да правят секс и имат нужда от него...
Не стаа неква пикла да прави секс, щото е станала на 15 и така се прай и да я натискат некви батковци за по 5-10 мин на задната седалка или в тоалетната (когато вече знаеш какво прайш и с кого - тоалетната и задната седалка са си мноо яки места - не ме разбирайте погрешно)
просто в по-ранна възраст секса се прай, щото "така е нормално" и си мислят, че са по-големи и такива глуости, а не щото ги кефи...
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
При всеки е индивидуално и причините може да са безброй, но аз залагам за твоите познати на незрялост и неопитност
След 3-4 път след като ме напусна девствеността,защото ми беше странно в началото и свиквах на усещането.С нов партньор след 2рия път,защото първия го опознаваш кое как му харесва.
Много зависи на какъв мъж ще попаднеш..има маже който мислят само за себе си,на тях да им е хубаво,без никаки ласки без нещо към момичето!Много засиси и от любовната игра..как ще те предразположи,найстина има много жени(както и аз бях)в началото първите пъти не е толкова хубаво защото не си опознал тялото на другия не знаеш какво харесва и т.н. но със времето секса става все по-хубав.
...
е,то тва си е до човек.Сама ще усетиш![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!