Малее какъв ферман си изписал ) Но да ти кажа беше ми доста интересно докато го четох.
Така, първо да ти кажа , че си ми почти набор, но леко съм ти кака
Според мен, всичко идва от родителите ти. Не ги познавам хората и не мога да кажа лоши неща за тях, но от това което прочетох, единствено ми направи впечтление какви изречения са ти правили. Може да не си им обръщал много внимание, но подсъзнателно ти се отразяват. НЕ мисля , че си асоциален. Доста от нещата, които изписа за себе си са добри и положителни качества и някой ден ще направиш щастлива някоя жена. 100% сигурна съм, тъй като няма нищо по-хубаво за една жена да е с мъж, който мисли трезво за живота, подхожда внимателно към нея и може да се грижи сам за себе си.
Относно жените- проблема ти одва от това, че в пубертета си мислил повече за учение и това да се харесаш на родителите си, отколкото за секс - като повечето днешни младежи. Няма от какво да се срамуваш и притесняваш от жените. Вярно , че масата са доста повърхностни и не оценяват важното в живота, но има и такива каквито мислят като теб. Целта ти е да си намериш точно такова момиче. За да го направиш излизай повече с приятели. Първоначално, за да избегнеш притеснението си от жените, подхождай към тях като към мъже приятели. Говорете си за различни неща и в последствие след време ще се отпуснеш. Все има някоя момиче, което си си харесал повече от другите и тъй като съдаваш впечатлението за умен човек, то това момиче няма да е някаква недорасла пикла. Не се тревожи, всичко идва от нагласата! Бъди оптимист, в живота има и хубави неща. За съжаление идват при всеки по различно време!