такаа...отдавна не бях чела нещо толкова дълго и въпреки това изложено по такъв начин,че да ме накара да го прочета докрай и камо ли да се реша да пиша-поздравления за което
първо смятам,че си един наистина рядко срещаш се екземпляр в днешно време-и то не в отрицателния смисъл....има доста,черти в характера ти достойни за адмирирация- въпреки,че си станал такъв като следствие от малко по-странното възпитание на вашите....
Хубаво е,че си оптимист и се радваш на малкото,а това ,че не очакваш много е в твой плюс.Често хората с големи очаквания падат от високо и по гръб и бая боли...
Ти вече учиш ако съм разбрала правилно-тогава си в среда с мноо млади хора на твоята възраст предполагам.Защо първо не намериш някаква компания ,която ти харесва и се чувстваш удобно в нея-не говоря от раз за момичетата....ами например да намери 1-2 момчета,които да са ти приятни и да имате общи теми за разговор...въпреки,че в днешно време повечето са фаливи позьори все ще се намери един- двама свестни,не мислиш ли...просто излез от черупката и се огледай-ще останеш наистина приятно изненадан
оттам нещата постепенно ще се подредят.Истината,е че като имаш някои приятел с теб ставаш по-самоуверен,пък и тамън ще възродиш дето се вика позакърнелите си социални контакти...
Ако има още нещо,което те интересува-питай спокойно....всеки от нас е малко или повече аутсайдер дълбоко в себе си...малко са хората,които си го признават.
ПП Евалата за японското-малко са хората ценители на хубавата музика