.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Как да накарам нашите да ми купят нов телефон

Как да накарам нашите да ми купят нов телефон давайте идей.Сигурно ви се е случвало ако знаете пишете.
    Всеки може да напикае пода,бъди ГОТИН,насери тавана !!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Те това си е чиста проба изнудване/рекет и капризи.

Старият не работи ли или просто гъзарчетата от класа имат по-хубави и по-скъпи, а ти не искаш да си по-назад?!
    Защо не ограничиш излишните харчове и поне малко не им помогнеш в събирането на сумата за новия GSM? Можеш ли да продадеш сегашния си мобилен?

Последният път, когато се наложи да сменям телефон, старият самсунг е 330N започна да ми върти номера с дисплея. Ставаше на цветни ивици като зебра и не че телефончето беше старо- само на две години и половина, се наложи да си купувам нов, защото все пак съм далече от фамилията и се чуваме редовно, а без телефон съм точно за никъде.
    Телефонът е необходимост. Не прекалявай.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Re: Как да накарам нашите да ми купят нов телефон

Цитирай Първоначално написано от asimerr
    Как да накарам нашите да ми купят нов телефон давайте идей.Сигурно ви се е случвало ако знаете пишете.
    Що не пробваш сам да си го купиш?

Стария не работи Разбира се и аз ще дам малка сума колкото събера но немога да си купя сам.Камерата отказа гаси се сам картата някой път не работи.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Таман щях да ти кажа да си счупиш стария но ти вече каза че не работи.

Ако не знаят кажи им Трябва да преценят сами, че ти трябва

Голям фен Аватара на liim0nka
    Мислиш ли, че не биха искали да ти угодят? Явно в момента нямат финансовата възможност.
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Кирилица!
    kalpazanka

Повече от фен
    Защо ли не се учудвам че ваще са "богати"... като чели всеки във форума е некъв ултра милярдер... Ма плаче за нов телефон
    Speed 3 Axela

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    asimerr - Радвам се,че имат доста пари,
    но нали знаеш,че плащат вода,ток,за хляб,за
    дрехи и т.н..

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad
    Оф човек и аз съм със същия проблем, но от май месец ги моля и правя каквото ми казват.. Събрах 100+ лева да добавя и аз и си харесах една Nokia C6, то и стария телефон работи ама искам тъчскрийн :P :P Имам доста добри оценки и даже по БЕЛ и Математика на класните имам 6 и ги склоних на нова година да ми вземат, но направо майка ми я заболя главата, щото буквално ако кажа нещо следващото ми изречение беше: Защо не искате да ми купите като заслужавам Но важното е че ще ми купяяят!!!

Град
    NяkuDЭэЭ
    Подмазвай им се

Аз пък съм с противоположния случай...Наште искат да ми купуват нов тел,аз не искам!Имам толкова готини снимки и песни
    Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.

Защо трябва да ги тормозиш да ти купуват, купи си сам. А и така ще го цениш повече. А и колко празници имаше напоследък все си събрал некви пари
    I know the way to hell.This is paradise ... Welcome to the hell!... :*

Мега фен
    Продай нещо старо,което не ти трябва,направи някоя далавера,това онова... Аз мислех от февруари да почна да си събирам пари за лятото за лагер (220 лева трябват), но се сетих,че не си ползвам psp-то и мога да го продам за 200 лева и ето ми парите,вече за нищо не карам наще,2ра година вече живея в друг град (там уча) и съм на общежитие и се прибирам само събота и неделя... Като си харесам например някоя блуза/суичър,дънки,обувки,телефо ,хранителна добавка или каквото и да било сам си намирам пари,спестявам и това е. Дори това лято,което идва мисля да работя един месец да изкарам някой лев. Баща ми е в строителството и може да ми намери работа като общ работник за 8 часов работен ден с почивки надника е към 20 лева,което за мен е добре... за 20 дни излизат 400 лева... Помисли малко над търговиите,а не само да мрънкаш!
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Аз като исках телефон им казах.. казаха ми да си избера телефон до 300лв.. аз си избрах за 500 и нещо.. та купиха ми го с много уговорки и сега трябва да им върна останали 260 лева
    но! искам да кажа, че стария ми телефон беше започнал да се изключва, а и аз бях с него 4 години някъде..
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Gaia4
    Guest
    moje da im kajesh che shte gi slushash shte izkarvash dobri oceni i t.n.

абе вие не сте добре...
    LoVe iS tHe aNsWeR

Отиваш и им казваш имам проблем с телефона и искам нов, ако ти откажат започваш да си събираш джобни, ходиш често при баба и дядо, пазиш си парите от празниците и ето ти го новия телефон ..не е толкова трудно Няма смисъл да прибягваш до някакви глупости като да си счупиш телефона една приятелка си го счупи и майка й и каза ти не можеш да си опазиш телефона и й дадоха някаква стара нокия .. сега съжалява.. така, че от такива неща няма смисъл .. Успех

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Да ти купят малко книги, по-добре ще е.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    почни да бачкаш и ще събереш пари не само за телефон

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Сичко е наред ама що пишете в тема от 2010?

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от gugenceto2 Виж мнението
    Сичко е наред ама що пишете в тема от 2010?
    Ами ти?

Спи пред М-тел, ще се усетят !!!!11ееднооо

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Ами ти?
    Ами ти? И ти вече си в компанията

Мдаа.. по света има деца,които нямат с какво да се нахранят,а ти ми се оплакваш че не са ти купили телефон вашите.Да ти имам проблемите честно . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си